http://www.mrkteo.gr/

Τρίτη

Κιλκίς - Ψέματα και αθλιότητες καταγγέλλονται από τον Κυνηγετικό Σύλλογο


image
Κυκλοφόρησαν έντονα στο διαδίκτυο αναληθή ρεπορτάζ σχετικά με την εκδήλωση των κυνηγών που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, παραμονή της Καθαράς Δευτέρας,
στο καταφύγιό τους στη Μαυροπλαγιά ότι ύψωσαν την σημαία της 21ης Απριλίου.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρεται: «Εκεί λοιπόν περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη τον Δεσπότη Εμμανουήλ που πήγε να ευλογήσει τους παρευρισκόμενους. Οι διακόσιοι και πλέον κυνηγοί, είχαν σηκώσει τη σημαία με το πουλί του Γεωργίου Παπαδόπουλου και από τα ηχεία στη διαπασών έπαιζε το «ωρέ Γιώργο Παπαδόπουλε» και άλλα άσματα της εποχής! 
Ο Δεσπότης μετά το πρώτο σόκ που υπέστη, απαίτησε να κατέβει η σημαία και να σταματήσουν τα χουντοτράγουδα για να ξεκινήσει την τελετή! Κάτι όμως που δεν έγινε και ο Δεσπότης αναγκάστηκε με το πουλί να κυματίζει να ευλογήσει την βασιλόπιτα. Μέχρι που έφυγε ο Δεσπότης, γιατί το χουντικό ξεφάντωμα συνεχίστηκε μέχρι αργά το απόγευμα! Παρόν στα γεγονότα ήταν περιφερειακοί και δημοτικού σύμβουλοι του Κιλκίς!»

Ψέματα και αθλιότητες που προσβάλουν όχι μόνο τους κυνηγούς και την ωραία γιορτή που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι κυνηγοί αλλά και για  όλους τους Κιλκισιώτες.

Πράγματι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κιλκίς κ. Εμμανουήλ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Συλλόγου και πήγε στην Μαυροπλαγιά. Δεν υπήρχε ούτε σημαία της 21ης Απριλίου, ούτε χουντικά τραγούδια, ούτε τίποτα. Ο Δεσπότης ευλόγησε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους τους κυνηγούς ενώ παρόντες ήταν ο αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Κολότσιος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Βεργίδης, ο πρώην βουλευτής κ. Πασσαλίδης, ο πολιτευτής κ. Γεωργαντάς, ο δασάρχης κ. Πολιτίδης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυνηγών κ. Ιωάννης Πολυχρόνης.

Μετά από επικοινωνία μας με τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς κ. Ηλία Μιχαλόπουλο μας είπε ότι πράγματι κάποια στιγμή μετά την αναχώρηση του Μητροπολίτη μια μικρή ομάδα προσπάθησε να υψώσει την σημαία αλλά απετράπη από τους διοργανωτές ενώ τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο είναι αναληθή και στόχο έχουν να αμαυρώσουν τον Σύλλογο και την ετήσια εκδήλωση.

Αναγνώστης
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement