http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

Ολυμπιακός - Πανιώνιος=4-0 και ΠΑΟΚ - Ατρόμητος=1-2 για το κύπελλο Ελλάδος

Ο Ολυμπιακός δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο,
ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Πανιωνίου, επικρατώντας με 4-0 στο και πήρε το εισιτήριο για τους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας και περιμένει τον επόμενο αντίπαλος που θα είναι ένας εκ των ΟΦΗ Πανσερραϊκού


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών πριν από τη σέντρα προς τον Βαλβέρδε, τον Αμπντούν, και τον Μαρκάνο ενώ λιγότερο προς τον Ορμπάιθ.

Το γρήγορο γκολ-φάουλ του Πάντελιτς άρχισε νά διώχνει σιγά σιγά τα σύννεφα από την εξέδρα και να ηρεμεί κάπως τα πνεύματα, οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να διώξουν το άγχος και να φτάσουν έτσι στο τέλος σε μία άνετη νίκη. Το σκόρ άνοιξε ο Μάρκο Πάντελιτς στο 11' το διπλασίασε ο ίδιος στο 66', για να έρθει το 78ο λεπτό και να σκοράρη ξανά με τα ερυθρόλευκα ο Ντιόγκο, το σκορ έκλεισε στο 88' ο Αμπντούν ο οποίος μετά το γκολ αποδοκιμάστηκε έντονα.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής του Ολυμπιακού  τόνισε... Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και την πρόκριση. Θέλαμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και επιθυμούμε να την κερδίσουμε.Στο άλλο παιχνίδι για το θεσμό του κυπέλλου ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τον Ατρόμητο με 1-2 στην παράταση.   
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement