http://www.mrkteo.gr/

Δευτέρα

Κρήτη - Πραγματοποιήθηκε το 2ο ανταλλακτικό παζάρι στα Χανιά

Το 2ο ανταλλακτικό παζάρι πραγματοποίησε χθές Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στα Χανιά το τοπικό Δίκτυο Ανταλλαγών
Στο παζάρι αυτό τα μέλη του δικτύου ανταλλαγών φέρνουν προϊόντα διατροφής ή διάφορα αντικείμενα για να τα ανταλλάξουν και να πάρουν ότι άλλο έχουν ανάγκη.
Στο παζάρι οι ανταλλαγές πραγματοποιούνται με το σύστημα των μονάδων ανταλλαγής, ύστερα από διαπραγμάτευση των δύο συναλλασσόμενων.
Το ανταλλακτικό αυτό παζάρι μπορεί να αποτελέσει έναν εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, καθώς στην ουσία με την απευθείας ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών καταργεί τη χρήση του χρήματος.
Σε σχετική ανακοίνωση του το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων επισημαίνει ότι:
Στο παζάρι μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη του δικτύου με προϊόντα διατροφής, ένδυσης, υπόδησης, αντικείμενα και άλλα είδη προς ανταλλαγή, αλλά και άνθρωποι, μη μέλη του δικτύου, με την προϋπόθεση να φέρουν οτιδήποτε που δεν χρειάζονται για να το ανταλλάξουν και να πάρουν ότι άλλο έχουν ανάγκη που θα υπάρχει στο παζάρι.
Στο παζάρι τα μέλη θα μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές με το σύστημα των Μονάδων του δικτύου ή και ελεύθερα (χωρίς μονάδες) αρκεί να συμφωνήσουν μεταξύ τους.
Ακόμα μη μέλη του δικτύου, μπορούν να συμμετέχουν, με την προϋπόθεση να φέρουν πράγματα να ανταλλάξουν με ότι υπάρχει στο παζάρι και έχουν ανάγκη να πάρουν: λάδι, κρασί, μέλι, ψωμί, φρούτα, αυγά, ρούχα, κοσμήματα, βιβλία και άλλα πολλά θα υπάρχουν προς ανταλλαγή, όπως και την προηγούμενη φορά!
Ελάτε να περάσουμε 5 ώρες γνωρίζοντας τον νέο τρόπο εναλλακτικού εμπορίου, και να γνωριστούμε μεταξύ μας, ανταλλάσσοντας εκτός από προϊόντα, ιδέες, απόψεις και να έρθουμε πιο κοντά!
Ένας νέος τρόπος επιβίωσης γεννιέται και μια καινούρια φιλοσοφία για την κατανάλωση ξεκινάει!!!!
Κανένας δεν να μπορεί να γίνει πλουσιότερος ή φτωχότερος μέσα στο δίκτυο.

Για πληροφορίες:
www.diktyo antallagon xanion.gr
6980 615 985
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement