http://www.mrkteo.gr/

Δευτέρα

Επιστολή του Ολυμπιακού στην ΟΥΕΦΑ για την φερεγγυότητα του αγώνα Ντόρτμουντ Μαρσέιγ 2-3

OSFP_ARSENAL
Ο Ολυμπιακός προτίθεται να αποστείλει σήμερα
Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA για όσα τραγελαφικά συνέβησαν στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η επιστολή έχει αποδέκτη τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί.

Την κατάσταση στα χέρια τους με αφορμή τα όσα συνέβησαν στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και αμαύρωσαν τον θεσμό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, φέρονται διατεθειμένοι να πάρουν στον Ολυμπιακό.

Μερικά 24ωρα από τον αποκλεισμό ελέω… Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός πρόκειται να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία!
 
Ο τρόπος με τον οποίο η Μαρσέιγ έφτασε στην ανατροπή και την νίκη – πρόκριση επί της Ντόρτμουντ με 2-3, έστειλε τους «ερυθρόλευκους» στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτή την φορά όμως γίνεται λόγος για την πρώτη επίσημη αντίδραση της Πειραϊκής ΠΑΕ καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», θα αποστείλει την Δευτέρα, επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA, η οποία μάλιστα αναμένεται να φτάσει και στα χέρια του Μισέλ Πλατινί!

Βασικό σημείο στην επιστολή είναι η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Μαρσέιγ κάτι που είχε ως αποτέλεσμα αυτό να παίζεται ακόμη ενώ στο Καραϊσκάκη ο αγώνας είχε ολοκληρωθεί. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον βαθμό αξιοπιστίας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Μάλιστα μέσα στην επιστολή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να τονίσουν πως στα συγκεκριμένα ματς η ίδια η Ευρωπαίκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία λειτούργησε με δύο μέτρα και με δύο σταθμά!
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement