http://www.mrkteo.gr/

Κυριακή

Μήνυσε 173 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ

Μήνυση για εσχάτη προδοσία εναντίον 173 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.ΟΣ., που υπερψήφισαν το Μνημόνιο, κατέθεσε ο γιατρός (γενικός χειρουργός – ογκολόγος) 
Δημήτρης Αντωνίου από τη Χαλκίδα.
Μετά τις κυρίες Γεριτσίδου, που κατήγγειλαν για τον ίδιο λόγο τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, το newsbomb φέρνει στο «φως» μία ακόμη περίπτωση θαρραλέου πολίτη, που τα βάζει με το πολιτικό σύστημα και ειδικότερα με τους εκπροσώπους του, που με τα λάθη, τις παραλείψεις και τις αποφάσεις τους οδήγησαν στη φτώχεια και τη δυστυχία τον ελληνικό λαό.
Στη μήνυση που κατέθεσε ο κ.Αντωνίου εναντίον 173 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.ΟΣ, περιγράφει όλο το ιστορικό των πολιτικών γεγονότων, που αποδεικνύει, ότι η εφαρμοσμένη πολιτική στην Ελλάδα καθορίζεται αποκλειστικά από την Τρόικα.
«Οι όροι της Δανειακής Σύμβασης και του Μνημονίου συνιστούν εκχώρηση της Νομοθετικής Εξουσίας της Ελλάδος σε ξένες δυνάμεις δια της παραβίασης των άρθρων 1 και 28 παρ.2 του Συντάγματος εφόσον παραχωρούν (όχι απλά αρμοδιότητες) αλλά ΕΞΟΥΣΙΕΣ στην Τρόικα, οι οποίες επιβάλλονται - με την συνέργεια της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Βουλής - αναγκαστικά στην εκουσίως υποταγμένη Ελληνική Βουλή, βιάζοντας έτσι την Κυρίαρχη Λαϊκή Βούληση και το άρθρο 134 ΠΚ», σημειώνει μεταξύ άλλων ο γιατρός στη μήνυσή του.
Μάλιστα, σε αυτήν συμπεριλαμβάνει και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αφού, όπως δηλώνει στο newsbomb ο κ.Αντωνίου, «όφειλαν να κάνουν ό,τι μπορούν, για να αποτρέψουν την προδοτική πολιτική, όπως να παραιτηθούν από τη βουλευτική τους ιδιότητα, ώστε την επόμενη ώρα να πέσει η κυβέρνηση».
Η μήνυση του γιατρού για εσχάτη προδοσία κατά βουλευτών ανακοινώθηκε στη Βουλή στις 24 Νοεμβρίου 2011. Κράτησε μόλις 30 δευτερόλεπτα, σαν να επρόκειτο να συζητηθεί μία κλήση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και όχι ένα μείζον πολιτικό και εθνικό θέμα!
 
newsbomb.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement