http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

Συνένοχος της κυβέρνησης Παπανδρέου και τη συνέχεια αυτής Παπαδήμου...ο κύριος Σαμαράς...Ντροπή κύριε Σαμαρά διότι εδώ και δύο χρόνια τάζατε ελπίδες στον Ελληνικό λαό

Ο Αντώνης Σαμαράς
Ενα βήμα πίσω και σε ό,τι αφορά την ημερομηνία των εκλογών κάνουν τα στελέχη της ΝΔ,
αναγνωρίζοντας τη δυσκολία να υλοποιηθούν όλοι οι στόχοι της κυβέρνησης Παπαδήμου μέχρι τη 19η Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η ηγετική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να πείσει τους εκπροσώπους της «λαϊκής δεξιάς» ότι η δεύτερη επιστολή Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ δεν αποτελεί «στροφή» ούτε υπαναχώρηση στην επιλογή της επαναδιαπραγμάτευσης, χθες ο κ. Σαμαράς έδωσε εντολή να σταλεί το μήνυμα ότι η ΝΔ δεν είναι άτεγκτη στο θέμα του χρόνου των εκλογών.

Ο Χρ. Σταϊκούρας, σε δηλώσεις του (ρ/ς real), αφού επεσήμανε ότι «το χρονοδιάγραμμα μέχρι τώρα υλοποιείται με βάση αυτά που είχαμε πει», και προσέθεσε: «Σε κάθε περίπτωση όμως, αν η διαδικασία καθυστερήσει, ή οι εξελίξεις στην Ευρώπη είναι τέτοιες που θέσουν σε κίνδυνο την υλοποίηση του PSI, που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και θα πρέπει η συμμετοχή να είναι καθολική, τότε θα ήταν κάτι που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα». Ουσιαστικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέτει θέμα παράτασης του βίου αυτής της κυβέρνησης για 3-4 εβδομάδες, αλλά, όπως σημειώνουν άλλα στελέχη που ανήκουν στην ομάδα των μετριοπαθών, η παράταση αυτή μπορεί να είναι και μεγαλύτερη.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement