http://www.mrkteo.gr/

Κυριακή

Μούφα ο πρίγκιπας του Παναθηναϊκού!

"Αποσύρουμε την πρόταση" τόνισε ο Τσάκας ενοχλημένος από τη στάση της διοίκησης
και το επεισόδιο με οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε αναλυτικά τι ειπώθηκε.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ (3-1) κι ενώ ο Βλάσης Τσάκας κατευθυνόταν στο αυτοκίνητο του, δέχτηκε τη φραστική επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού. Φαίνεται ότι αυτή η αντίδραση του κόσμου ενόχλησε ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο του Σουλτάν Αλ Σαούντ, που ούτως ή άλλως έχει παράπονα από τη διοίκηση του "τριφυλλιού".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Αφού πρώτα αποδείξουμε την αγοραστική μας δύναμη, για να μην αμφιβάλλει κανείς για την οικονομική κατάσταση του Πρίγκιπα Σουλτάν, ανακοινώνουμε ότι η πρόταση μας για την απόκτηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη αποσύρεται" υποστήριξε.

Ο Τσάκας επέμεινε ότι θα παρουσιάσει στη δημοσιότητα τα 15 εκατομμύρια ευρώ του Σουλτάν Αλ Σαούντ, προκειμένου να μην υπάρξουν αμφιβολίες και σχόλια για την ικανότητα του να επενδύσει στον Παναθηναϊκό.

"Η συμπεριφορά της ΠΑΕ ήταν απαράδεκτη. Δεν είναι δυνατόν να φέρονται έτσι στους ανθρώπους που επιθυμούν να επενδύσουν στον Παναθηναϊκό" κατέληξε.

Το επεισόδιο στο ΟΑΚΑ

Μετά το φινάλε του αγώνα κι ενώ κατευθυνόταν στο αυτοκίνητο του (έξω από τη θύρα 29) ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα είχε έντονο διάλογο με οπαδούς του Παναθηναϊκού:

Οπαδός: "Τσάκα πρόσεξε τι λες! Πολύ μιλάς! Πιάνεις στο στόμα σου τον Παναθηναϊκό και αυτό δεν είναι καλό. Αν δεν γίνει το deal, θα τρέχεις να κρυφτείς. Που είναι ο Πρίγκιπας; Δεν τον έχουμε δει ποτέ; Δεν έχει κάνει καμία δήλωση."

Τσάκας: "Τι είναι αυτά που μου λέτε; Θα γίνει η συμφωνία. Τότε να δούμε τι θα λέτε."

Οπαδός: "Άμα γίνει, εγώ πρώτος να σου ζητήσω συγνώμη. Εγώ φοράω παντελόνια και θα το δεις."

Τσάκας: "Που είναι όλοι αυτοί που σας έταζαν διάφορα κι ότι θα πάρουν την ομάδα;"

Οπαδός: "Δε με νοιάζουν αυτοί. Εγώ και αυτούς δεν τους υπολόγιζα. Εγώ θέλω τον Παναθηναϊκό μου πρώτο"

Ο διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών δεν σταμάτησε εκεί και συνεχίστηκε σε όλη την πορεία του Βλάση Τσάκα προς το αυτοκίνητό του. Μάλιστα ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν κάποια στιγμή είπε ότι "Τι είναι αυτά που γίνονται; Εάν δε μας θέλουν θα αποσύρουμε την πρόταση. Θα δείξουμε τα οικονομικά μας στοιχεία και θα αποσύρουμε την πρόταση."

sport24.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement