http://www.mrkteo.gr/

Δευτέρα

Η Θεοδώρα τέως, κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε τηλεοπτική σειρά

Η κόρη του τέως βασιλιά με ανανεωμένο look θα παίξει σε ταινία ως Theodora Greece!
Η Θεοδώρα, κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, υπέγραψε με τους παραγωγούς της μακροβιότερης αμερικανικής σειράς "Τόλμη και γοητεία"
προκειμένου να πρωταγωνιστήσει.

Η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου συμφώνησε να παίξει στην αμερικανική σαπουνόπερα, τον ρόλο μιας ραδιούργας γραμματέας των Σπένσερ. Η Άλισον, όπως είναι και το όνομά της στη σειρά, αναλαμβάνει να μεταφέρει στο αφεντικό της και μισητό εχθρό των Φόρεστερ όλα τα μυστικά του ανταγωνιστικού οίκου.
Σύμφωνα με το σενάριο οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι της μόδας αναμένεται να οργανώσουν επίδειξη μόδας την ίδια μέρα και η Άλισον -κατά κόσμο Θεοδώρα- προσπαθεί να κλέψει τις βασικές πληροφορίες του οίκου Φόρεστερ για να τις χρησιμοποιήσει το αφεντικό της και να επισκιάσει την επίδειξη μόδας των πρώτων. Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά έχει από μικρή λατρεία με τον κινηματογράφο και το θέατρο και μάλιστα, σύμφωνα με τη Real, έχει σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο όμως πριν από περίπου ένα χρόνο μετακόμισε και εγκαταστάθηκε στην Αμερική προκειμένου να κυνηγήσει την τύχη της στο επάγγελμα του ηθοποιού.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement