http://www.mrkteo.gr/

Τρίτη

Πώς να κρύψετε το νέο chat/message sidebar του Facebook...

Πώς να κρύψετε το νέο chat/message sidebar του Facebook
Το νέο layout τού interface τού Facebook έχει προσθέσει μια αρκετά ενοχλητική sidebar για τις online chat επαφές σας. Δείτε πώς μπορείτε να την κρύψετε.

Το νέο sidebar εμπεριέχει μια λίστα με όλες τις online επαφές σας, καθώς και του status που έχουν αυτές στο chat.
Το ζήτημα έγκειται στο ότι το layout του Facebook είναι ήδη βαρυφορτωμένο, οπότε αυτή η προσθήκη δεν έχει γίνει αποδεκτή από όλο τον κόσμο. Είναι μεγάλη, δε λειτουργεί σωστά σε πολλούς browsers και είναι αχρείαστη. Τα καλά νέα, όμως, είναι πως μπορείτε να την ξεφορτωθείτε, και αρκετά εύκολα μάλιστα.
Στην κάτω-δεξιά πλευρά της προαναφερόμενης sidebar, θα δείτε ένα μικρό γρανάζι. Κάντε κλικ επάνω του και θα σας εμφανιστούν ορισμένες επιλογές. Εκείνη που μας ενδιαφέρει είναι η αυτοεπεξηγηματική “hide sidebar”. Κάντε κλικ επάνω της και θα απελευθερωθείτε από την sidebar, επανακτώντας εκείνα τα πολύτιμα pixels για άλλα πράγματα – όπως το να ανοίξετε το Twitter, για παράδειγμα.
Οι φίλοι σας εξακολουθούν να βρίσκονται τριγύρω, οπότε μην ανησυχήσετε. Βρίσκονται ακριβώς εκεί που ήταν πάντοτε – προσβάσιμοι, αλλά χωρίς να προσπαθούν να καταλάβουν την οθόνη σας. Το μοναδικό μειονέκτημα σε αυτήν τη λύση είναι πως κάθε φορά που θα μπαίνετε online, η μπάρα θα επανέρχεται στην εκνευριστική της κατάσταση.

πηγή: Redmond Pie
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement