http://www.mrkteo.gr/

Τετάρτη

Στην Αγγλία για τον Βασίλη Τοροσίδη

Στην Αγγλία εκπρόσωπος του Τοροσίδη

Ο εκπρόσωπος του Βασίλη Τοροσίδη βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αγγλία και σήμερα αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση της Στόουκ, προκειμένου να συζητήσουν τη μεταγραφή του διεθνούς μεσοαμυντικού!

Είναι δεδομένη η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να κάνει το μεγάλο βήμα, όλα, ωστόσο, θα εξαρτηθούν από την προσφορά της Στόουκ, αφού αυτή θα πρέπει (πλην του «Τόρο») να ικανοποιεί και τον Ολυμπιακό.

Το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες ήθελαν και τη Λίβερπουλ να έχει μπει στο… κόλπο για την απόκτηση του παίκτη και υπάρχει μία φήμη ότι μπορεί να γίνει κουβέντα και με τους δύο συλλόγους, το σίγουρο, όμως, είναι ότι η φιναλίστ του Κυπέλλου «παίζει» πιο δυνατά από τους «κόκκινους».


Τη Δευτέρα αποφασίζει ο Σάντσες


Αναφορικά, τώρα, με το θέμα του Κάρλος Σάντσες, σημαντικές εξελίξεις αναμένονται από βδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα αναμένεται στη Γαλλία ο Κολομβιανός και θα έχει συνάντηση με τον ατζέντη του, Κριστόφ Μονγκέ. Εκεί, θα πάρουν την τελική τους απόφαση για τον επόμενο… σταθμό. Ο παίκτης, μάλιστα -πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- έχει να διαλέξει ανάμεσα σε τέσσερις συλλόγους! Τον Ολυμπιακό, την Ουντινέζε, την Μπορντό… ακόμα και τη Βαλενσιέν. Προφανώς, κυρίως λόγω Champions League, τον πρώτο λόγο τον έχουν οι «ερυθρόλευκοι»…


Τα λένε αύριο Βαλβέρδε-Μαρινάκης


Αύριο (Πέμπτη, 21/7) αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ραντεβού των Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλη Μαρινάκη. Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα επιστρέψει από τη Γερμανία και ο Βάσκος τεχνικός θα μιλήσει εφ' όλης της ύλης με τον πρόεδρο των Πειραιωτών. Στο τραπέζι θα πέσουν αρκετά θέματα, αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν -φυσικά- οι μεταγραφές και οι αποδεσμεύσεις…

 πηγή: sport-fm.gr 

Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement