http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

Φλώρινα... Ραγδαίες οι εξελίξεις στη δίκη της "Κρουά Κρουά" !

Σημαντικές είναι πλέον οι εξελίξεις στη δίκη της εκδότριας της εφημερίδας «Κρουά Κρουά» Ντ. Κουτουράτσα, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο δήμαρχος Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλος.

Σήμερα, ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο πρώην νομάρχης Γιάννης Στρατάκης, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να συνεχιστεί η δίκη την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου. Παράλληλα, ζητήθηκε και από τις δύο πλευρές να καταθέσουν έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.
Επιπλέον, το δικαστήριο ζήτησε να κληθούν ως μάρτυρες οι: Ζέτα Ρίζου, διευθύνουσα συμβούλος της ΑΝ.ΦΛΩ, Κώστας Μωυσιάδης, πρώην μέλος του Δ.Σ της ΑΝ.ΦΛΩ, Ηλέκτρα Πιτόσκα, διευθύντρια πολιτισμού της πρώην Ν.Α Φλώρινας και Θάλεια Κωτσοπούλου, γενική διευθύντρια της πρώην Ν.Α Φλώρινας.
Η εισαγγελέας επίσης, ζήτησε να της διαβιβαστεί το σύνολο των μέχρι τώρα πρακτικών της δίκης και των εγγράφων που κατατέθηκαν, προκειμένου να διερευνηθούν στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης, πιθανά αξιόποινες πράξεις που τελέστηκαν κατά την προμήθεια των επίπλων του γραφείου νομάρχη, του πολυτελούς οχήματος και ενός μικρού λεωφορείου.
Επίσης, η προκαταρκτική εξέταση θα διερευνήσει την πρόσληψη είκοσι (20) ατόμων από την ΑΝ.ΦΛΩ, την παραγωγή ενός DVD αξίας 82.000 € για την τουριστική προβολή του νομού, την καταστροφή υλικού και εγγράφων της Ν.Α χωρίς πρωτόκολλα καταστροφής τους, καθώς και τα έγγραφα με τις εκτός έδρας
μετακινήσεις ό
λων των υπαλλήλων της Ν.Α. την τελευταία πενταετία.

πηγή: neaflorina.blogspot.com 
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement