http://www.mrkteo.gr/

Κυριακή

Α. Παπαρήγα... ''Οι πολίτες να εμπιστευτούν και να στηρίξουν τις δυνάμεις του ΚΚΕ'' !

«Οι εκλογές θα έρθουν σύντομα»
Να εμπιστευτούν και να στηρίξουν τις δυνάμεις του ΚΚΕ κάλεσε τους πολίτες σε πολιτική της ομιλία στα Χανιά η Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα
Η Α. Παπαρήγα, τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μια κοινωνική πολιτική συμμαχία, για να βγει η χώρα από την κρίση, στέλνοντας παράλληλα και μήνυμα στήριξης του ΚΚΕ από τους πολίτες.

«Εμπιστευθείτε μας, ακούστε μας, ελέγξτε μας, κρίνετέ μας», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:« Θα μας κρίνετε, σε κοινή δράση και συμπαράταξη μαζί μας , όχι από τον καναπέ και τις τηλεοράσεις.»

Η Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, ζήτησε ακόμα από τους πολίτες να δώσουν δύναμη στους αγώνες του ΚΚΕ, ενώ για μια ακόμα φορά εμφανίσθηκε αντίθετη με κάθε είδος δημοψηφίσματος.

«Κάντε εκλογές, εκεί θα μιλήσει ο ελληνικός λαός και αφήστε τα σάπια δημοψηφίσματα» είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια προέβλεψε ότι «εκλογές σύντομα θα έρθουν και μπορούν να γίνουν ένα θαρραλέο βήμα προς τα εμπρός».

Αυτό θα γίνει, όπως είπε, αν τα δύο μεγάλα κόμματα χάσουν δυνάμεις και το ΚΚΕ βγει δυνατό.
Δριμεία κριτική άσκησε για ακόμη μια φορά στο μνημόνιο, στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα αλλά και τα όσα προωθεί η κυβέρνηση. Υποστήριξε ότι η κρίση βαθαίνει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρωζώνη και προέβλεψε πως «ακόμα και αν η χώρα ξεπεράσει την κρίση , θα είμαστε αλυσοδεμένοι 100 χρόνια από τα χρέη.»

Η κ. Παπαρήγα στην ομιλία της υποστήριξε επίσης ότι οι πολίτες που ψήφιζαν πότε την ΝΔ και πότε το ΠΑΣΟΚ αισθάνονται προδομένοι και είναι γεμάτοι οργή και αγανάκτηση καθώς τους πίστεψαν και έδωσαν σημασία στα λόγια τους.

«Σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στο δρόμο της ανάπτυξης που συμφέρει το κεφαλαίο και το δρόμο της ανάπτυξης που συμφέρει το λαό και θα οδηγήσει στην ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων,» είπε χαρακτηριστικά.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement