http://www.mrkteo.gr/

Κυριακή

Αθλητισμός... Ξεκίνησαν της ετοιμασίες για τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς...με πολύ λιγότερο μπάτζετ απο πέρσι !

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει, ήδη, συναντήσεις με ατζέντηδες για παίκτες, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το καθοριστικό ραντεβού με τους Αγγελόπουλους για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν.



Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στον προπονητή του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς και τους προέδρους της πειραϊκής ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, με κύριο θέμα συζήτησης τους το μπάτζετ με το οποίο θα χτίσουν την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Ο Ντούντα αυτό το διάστημα συνεχίζει να βρίσκεται στην πατρίδα του, αλλά δεν μένει ανενεργός. Τις τελευταίες μέρες έχει συναντήσεις με ορσιμένους μάνατζερ στο Βελιγράδι, κάνοντας κουβέντα για παίκτες (είτε Σέρβους, είτε από άλλες χώρες) που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό για να καλύψουν συγκεκριμένες "τρύπες" στο ρόστερ, κυρίως στις θέσεις των φόργουορντ. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να προχωρήσει, αν δεν μιλήσουν πρώτα Ίβκοβιτς και Αγγελόπουλοι για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν.

Αυτή την στιγμή, αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι πως έχει ξεκινήσει η προεργασία για το χτίσιμο της νέας ομάδας, καθώς γίνεται ανίχνευση για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, για νέους παίκτες ώστε να ενισχύσουν το ερυθρόλευκο ρόστερ. Παράλληλα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εξετάζει και τις περιπτώσεις μπασκετμπολιστών που έληξαν τα συμβόλαια τους με τον Ολυμπιακό, έχοντας να αποφασίσει για το ποιοι πρέπει να ανανεώσουν και ποιοι όχι. Επίσης, θα δώσει και τις εισηγήσεις του για το ποιοι αθλητές, ακόμη και αν έχουν συμβόλαιο, πρέπει να αποχωρήσουν.

Όσον αφορά στις μεταγραφές, η πειραϊκή ΚΑΕ, όπως φαίνεται, αναμένεται να κινηθεί για 3-4 πρωτοκλασάτους παίκτες που θα ενισχύσουν το ερυθρόλευκο ρόστερ. Καλαθοσφαιριστές ποιοτικούς και σε καλή τιμή, καθώς είναι δεδομένο πως το μπάτζετ θα μειωθεί, οπότε ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει ανάλογες ευκαιρίες και όχι περιπτώσεις ακριβές τύπου Σπανούλη.

Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement