http://www.mrkteo.gr/

Τετάρτη

Γιάννης Μιχελάκης... H Νέα Δημοκρατία δεν θα γίνει μέρος του προβλήματος !


Το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών δεν απασχολεί την κυβέρνηση δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνοντας ότι η σχετική συζήτηση κάνει ζημιά στην οικονομία.

Αναφερόμενος στη ΝΔ, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ακόμη ότι «δεν τολμάει να ζητήσει εκλογές γιατί θα τις χάσει».
Ανάλογη απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και για τον ανασχηματισμό. Κληθείς να σχολιάσει σχετικές δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση δεν στερείται δυνάμεων και σχεδίων».

H Νέα Δημοκρατία δεν θα γίνει μέρος του προβλήματος

Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας στα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Κατανοούμε τη διχασμένη πολιτική προσωπικότητα του κ. Πεταλωτή.
Από τη μία προσπαθεί να αποκρύψει ότι ο κ. Παπανδρέου άνοιξε την εκλογολογία στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και από τότε τη συντηρεί για να εκβιάζει τους βουλευτές του και το κυβερνητικό του σκορποχώρι, και από την άλλη την χαρακτηρίζει καταστροφική για τη χώρα και την οικονομία.
Αντίθετα, η Νέα Δημοκρατία δεν θα γίνει μέρος του προβλήματος που δημιούργησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Αλλά, όπως έχει πει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς σε πρόσφατη συνέντευξή του, ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη είμαστε έτοιμοι να λύσουμε το πρόβλημα της χώρας, όταν θα έλθει η ώρα και όταν το θελήσει ο ελληνικός λαός».
Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας έκανε εξάλλου την ακόλουθη δήλωση, με αφορμή βίντεο με ομιλία του Σαμαρά που μοίρασε το ΠΑΣΟΚ:
«Επισημαίνουμε στο νέο “Κλουζώ” κ. Πεταλωτή ότι είναι άνθρακες ο “θησαυρός” που ξανά ανακάλυψε από ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τον Μάιο του 2009.

Επαναλαμβάνουμε ότι ο κ. Σαμαράς τον Μάιο του 2009 ήταν υπουργός Πολιτισμού της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που εργαζόταν για τα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης και χρησιμοποίησε στην ομιλία του τα τότε δημοσιοποιημένα, επίσημα στοιχεία για τους οικονομικούς δείκτες.

Αντίθετα, καλό θα είναι για τον κ. Πεταλωτή να διανείμει αύριο στην Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τα βίντεο με τη βίβλο του ψεύδους από δηλώσεις του κ. Παπανδρέου, του κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και του ιδίου του κυβερνητικού εκπροσώπου, όπου διαβεβαίωναν ότι “δεν θα μπούμε στο ΔΝΤ, ότι δεν θα ληφθούν νέα σκληρά μέτρα, ότι λεφτά υπάρχουν” κλπ.

Αν έχει το θάρρος ας το επιχειρήσει…».

Αναρτήθηκε από Αναγνώστη

πηγή: antinews.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement