http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

Δ. Δασκαλόπουλος... «Ας μην φοβόμαστε το λαό. Ας έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση του και στο ένστικτο αυτοσυντήρησής του» !

Επιμένει ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος στην πρότασή του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, την οποία διατύπωσε και κατά την πρόσφατη γενική συνέλευση του Συνδέσμου.
«Ας μην φοβόμαστε το λαό. Ας έχουμε
εμπιστοσύνη στην κρίση του και στο ένστικτο αυτοσυντήρησής του» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΒ. «Το δημοψήφισμα είναι η πιο υγιής πολιτική λύση εφόσον όλα δείχνουν ότι οι αλλαγές μένουν στα χαρτιά, μια συναίνεση εθνικής πνοής είναι αδύνατη και οι εκλογές απλώς θα αναπαραγάγουν το αδιέξοδο» πρόσθεσε ο κ. Δασκαλόπουλος.

Για την κριτική που του ασκήθηκε, από μερίδα του Τύπου και κόμματα, ο πρόεδρος του ΣΕΒ υποστήριξε ότι η πρότασή του επιχειρήθηκε να διαστρεβλωθεί από όσους τρομάζουν στη σκέψη ότι ο λαϊκός παράγοντας μπορεί να αποφασίσει και να αναλάβει την ευθύνη για το μέλλον του.«Όλοι οι δημόσιοι ρήτορες μιλούν εν ονόματι του λαού αλλά κανείς δεν μπορεί να εκφράσει το λαό καλύτερα από τον ίδιο» υποστήριξε.

πηγή: Star.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement