http://www.mrkteo.gr/

Τρίτη

Μήνυμα Παπανδρέου σε Παπουτσή... Σταμάτα τον εμφύλιο στην αστυνομία τώρα !


Μήνυμα στον κ. Παπουτσή να δώσει τέλος στα εσωτερικά μαχαιρώματα στην ΕΛ.ΑΣ έστειλε χθες ο πρωθυπουργός.
Ο Γ. Παπανδρέου δεν είχε πάρει μυρωδιά για τα τεκταινόμενα στην ΕΛ.ΑΣ και αμέσως μόλις επέστρεψε απο τις διακοπές ζήτησε να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει από τους συνεργάτες του. Χαλάει η εικόνα που είχε η Αστυνομία μέχρι σήμερα, του έλεγαν και ο πρωθυπουργός σήκωσε το πορτοκαλί τηλέφωνο ζητώντας από τον Χρήστο Παπουτσή να κλείσει το θέμα.
Δυστυχώς και ο κ. Παπουτσής δεν είχε πάρει μυρουδιά για τον εσωτερικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ΔΙΑΣ – ΔΕΛΤΑ και τους «υποστηρικτές» του …ενιαίου κέντρου της Άμεσης Δράσης.
Πρώτη προτεραιότητα έχει η ΔΙΑΣ, πρώτη προτεραιότητα έχει η ΔΙΑΣ, επαναλάμβανε στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Λευτέρη Οικονόμου, μετά το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού
Σε σημερινές δηλώσεις του εξάλλου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι ο εσωτερικός ανταγωνισμός σε πολυπληθείς υπηρεσίες είναι θεμιτός κυρίως όταν έχουν νέους ανθρώπους με οράματα και πάθος για προσφορά. Ωστόσο, συμπλήρωσε, επειδή είμαστε σε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη έχουμε ανάγκη την συστράτευση όλων στο τομέα της ασφάλειας και το προσωπικό στα Σώματα Ασφαλείας θα πρέπει να σέβεται τους κανόνες, την δομή και την πειθαρχία.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement