http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

Παράπονα απο τους ιθύνοντες του Ατρομήτου... Για τελικό ''Παρωδία'' κάνει λόγο ο Σπανός - Για ποδόσφαιρο ''Μπου...'' ο Γιώργος Δώνης !

 
Εκτός εαυτού ήταν οι άνθρωποι του Ατρομήτου μετά το τέλος του αγώνα. Ο Γιώργος Σπανός καταφέρθηκε εναντίον του Σταύρου Αδαμίδη χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις ενώ ο Γιώργος Δώνης ξέσπασε...

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου που είχε έντονο καβγά με τον Σταύρο Αδαμίδη στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου μιλώντας στις κάμερες είπε αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΑΕΚ:


"Λυπάμαι που αυτή η πολύ μεγάλη ομάδα που λέγεται ΑΕΚ έχει τέτοιους ανθρώπους που την κάνουν μικρή ομάδα. Ο τελικός αυτός ήταν μία παρωδία. Το ποδόσφαιρο πήγε 130 χρόνια πίσω. Η ΑΕΚ έπρεπε να το πάρει και το πήρε. Γιατί απλά έπρεπε να το πάρει. Όχι απλά δεν παίχθηκε το ματς στα ίσια αλλά έγιναν πράγματα που έφεραν το ποδόσφαιρο πολύ πίσω. Οι συνθήκες ήταν εντελώς ακατάλληλες."


Από την πλευρά του ο Γιώργος Δώνης είπε: "Νομίζω πρέπει να πείτε όλοι εσείς τι έγινε. Ο τελικός ήταν παρωδία. Στημένο και σκηνοθετημένο έργο ήταν αυτό σήμερα. Καταρχάς είναι αθλιότητα να τρώνε ξύλο οι παίκτες. Δεν είναι δυνατόν να τρώμε ξύλο. Το ελληνικό κράτος και το ποδόσφαιρό μας είναι ένα μπουρδέλο. Πρέπει να σώσουν οικογένειες που σημάδευαν με πιστόλια. Όλα είναι μια αθλιότητα», είπε αρχικά και εμφανώς εκνευρισμένος συνέχισε: «Όταν μένεις πίσω με γκολ οφ σάιντ τότε η ΑΕΚ κέρδισε έναν κάλπικο τίτλο."
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ανδρέα Τάτου: Αυτό που έγινε σήμερα ήταν ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα είδατε όλοι. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες όμως ήταν κρίμα. Ο διαιτητής έπρεπε να το διακόψει από την αρχή. Και φυσικά το γκολ είναι οφ σάιντ."

πηγή: newsit.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement