http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

Εργολάβος κατέσχεσε τις καταθέσεις του δήμου Βιάννου !

Ο νεός δήμαρχος περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα τη κατάσταση που επικρατεί στο δήμο, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικά έργα που όμως δεν πληρώνονται.


Άλλος ένας δήμος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση!Ο Δήμος Βιάννου μάλιστα βιώνει ήδη το αδιέξοδο αφού χθες εργολάβος, ο οποίος είχε εκτελέσει έργα προ εξαετίας χωρίς να πληρωθεί, κατέσχεσε το ποσό των 20.000 ευρώ, από τον τραπεζικό λογαριασμό του δήμου. Ο εργολάβος είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη και μετά από έξι χρόνια αγώνα, κατάφερε να αποσπάσει τελεσίδικη απόφαση για την είσπραξη της οφειλής του.
«Εξαντλήσαμε όλα τα δικαστικά μέσα και φτάσαμε στο τε- λικό στάδιο της κατάσχεσης» τονίζει με δηλώσεις του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, ο οποίος δεν κρύβει την απόγνωση του, για τη δραματική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. «Μας κυκλώνουν τα χρέη και οι οφειλές, και δεν εισπράττουμε ούτε τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους. Εάν συνεχίσουμε να προχωράμε με αυτούς τους ρυθμούς, σε λίγο δεν θα μπορούμε να πληρώνουμε ούτε το προσωπικό μας».

πηγή: cretalive.gr 



Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement