http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

«Βόμβα» ΕΠΟ σε ΑΕΚ !

Εγγυητική επιστολή ύψους 7 εκατ. ευρώ ζήτησε η ΕΠΟ από την ΑΕΚ, µία µόλις ηµέρα πριν εκπνεύσει η προθεσµία υποβολής των εγγράφων για την αδειοδότηση, προκειμένου να είναι καλυμμένη για επισφαλείς υποχρεώσεις.

Η ΕΠΟ λοιπόν ζήτησε αυτήν την εγγυητική επιστολή , όχι μόνο από την ΑΕΚ αλλά και από άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικά, για να είναι σίγουρη ότι θα αποπληρωθούν όλοι αυτοί με τους οποίους η ΑΕΚ έχει κάνει διακανονισµό και τους οφείλει χρήµατα.

Οπως αναφέρουν τα «Νέα», το θέµα είναι ότι η Ποδοσφαιρική Οµοσπονδία ζητά αυτήν την εγγυητική μόλις µία ηµέρα πριν λήξει η προθεσµία. Φυσικά η διοίκηση της ΠΑΕ δεν είναι δυνατόν να βρει µία τέτοια επιστολή και µάλιστα την ύστατη στιγµή. Ποιος θα τη βγάλει και κυρίως ποιος θα εγγυηθεί για να εκδοθεί αυτή, καθώς πρέπει το πρόσωπο αυτό να έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ώστε να του δοθεί από κάποια τράπεζα η εγγυητική!

Βέβαια το ευχάριστο για την ΑΕΚ είναι ότι ενώ μπορεί σήμερα να είναι η διορία, υπάρχει διάστημα δύο εβδομάδων μέχρι να συνεδριάσει η επιτροπή αδειοδότησης και στο διάστημα αυτό έχει τη δυνατότητα να καταθέσει συμπληρωματικά στοιχεία.
πηγή: gazzetta.gr 
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement