http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

Πιέζουν να πουλήσουμε ''Ελληνική Γή'' !


Το Bloomberg επισημαίνει ότι κανείς ξένος επενδυτής δε θα θελήσει να μισθώσει ακίνητο το οποίο θα αναπτύξει με τον τρόπο που θα του υποδείξουν.  

«Η Ελλάδα θα πρέπει να σπάσει το ταμπού της πώλησης γης, εάν θέλει να μειώσει το χρέος της», αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg,
επισημαίνοντας ότι κανείς ξένος επενδυτής δε θα θελήσει να μισθώσει ακίνητο το οποίο θα αναπτύξει με τον τρόπο που θα του υποδείξουν.

Στο άρθρο φιλοξενούνται δηλώσεις ανθρώπων της κτηματαγοράς, οι οποίοι εκφράζουν την αντίθεσή τους στη λύση της μακροχρόνιας μίσθωσης που προκρίνει η κυβέρνηση. 

Ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στη συνεδρίαση των ευρωπαίων Σοσιαλιστών, επανέλαβε ότι «στόχος είναι η επιστροφή στις αγορές το 2012» και επεσήμανε ότι «μένουν ακόμα πολλά να γίνουν για να θεωρήσουμε πως έχει κλείσει ο κύκλος και ότι έχουν τελειώσει οι προσπάθειές μας».

Κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου ο κ. Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα έχει ολοκληρώσει έως τις 15 Απριλίου τις διαρθρωτικές αλλαγές για το 2011, τα προγράμματα αποκρατικοποιήσεων και ανάπτυξης, καθώς και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής σταθερότητας.

πηγή: skai.gr 
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement