http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

Ευρωλίγκα... Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός... Λήξη ή... παράταση ;

Οι τέταρτοι αγώνες των πλέι οφ της Ευρωλίγκας το βράδυ της Πέμπτης μπορεί να είναι και οι τελευταίοι για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με τους "πράσινους", ασφαλώς, να εύχονται τούτη την εξέλιξη και τους "ερυθρόλευκους" να την απεύχονται.
Ο Παναθηναϊκός, με το 2-1 υπέρ του και με τη θερμή συμπαράσταση 20.000 οπαδών του στο ΟΑΚΑ (22.00), ετοιμάζεται να σφραγίσει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης, με τους Καταλανούς φυσικά από την πλευρά τους να δίνουν την ύστατη μάχη για να μείνουν ζωντανοί και να ξαναπάρουν το πλεονέκτημα έδρας. Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αναμένεται να στηριχθεί και πάλι στην αποτελεσματική άμυνα της ομάδας του, που έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ και στα τρία προηγούμενα ματς.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός παίζει το τελευταίο του χαρτί της Ιταλία (21.45) κόντρα στη Σιένα, η οποία έχει πετύχει την ανατροπή και το 2-1 και, ασφαλώς, δεν θέλει να ξανάρθει την άλλη εβδομάδα στο ΣΕΦ για την τελική μάχη. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς προσπαθεί να προετοιμάσει τους παίκτες του κυρίως ψυχολογικά, αλλά και να διορθώσει τα κακώς κείμενα των δύο τελευταίων αγώνων (ειδικά τα 20 λάθη της αναμέτρησης της Τρίτης θα πρέπει να μειωθούν στο ελάχιστο, προκειμένου να έχουν τύχη οι Πειραιώτες).
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement