Τρίτη

Καμένα Βούρλα... Πήγαν για ριφιφί και πέσαν σε τοίχο απο μέταλλο !

Δεν ξέρουμε αν έφαγαν σουβλάκια, πάντως κοσμήματα δεν πήραν.
Οι άγνωστοι δράστες έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να μπορέσουν να βάλουν χέρι στα κοσμήματα, αλλά για μια ακόμη φορά δεν τα κατάφεραν.

Η απόπειρα έγινε τις μεταμεσονύκτιες ώρες μέχρι τα ξημερώματα. Κατ΄αρχήν διέρρηξαν το σουβλατζίδικο, που είναι μεσοτοιχία με το κοσμηματοπωλείο και άρχισαν να σκάβουν για να τρυπήσουν τον τοίχο και να φτάσουν στα κοσμήματα.
Η τρύπα ανοίχτηκε, αλλά η προσπάθεια δεν ολοκληρώθηκε, αφού οι "ποντικοί", μετά τον τοίχο συνάντησαν "μέταλλο" και δεν είχαν προφανώς τα κατάλληλα εργαλεία για να προχωρήσουν.
Δεν το έβαλαν όμως κάτω και στη συνέχεια προσπάθησαν να μπουν από την σκεπή. Δυστυχώς γι΄αυτούς, αφού έσπασαν κάποια κεραμίδια, έπεσαν πάλι στο μεταλλικό κουτί, αφού όπως φαίνεται ο ιδιοκτήτης είχε προνοήσει και έχει "ντύσει" όλο το κατάστημα με χοντρή λαμαρίνα, τόσο τους πλαϊνούς τοίχους όσο και την οροφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, πριν ένα χρόνο περίπου είχαν κάνει και πάλι απόπειρα ριφιφί, αλλά τότε προσπάθησαν να μπουν από το κατάστημα, που βρίσκεται από την άλλη πλευρά του κοσμηματοπωλείου.

πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com  
Share:

Advertisement