http://www.mrkteo.gr/

Τρίτη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΤΑ σπάει με ΕΡΤ !

Ο Ολυμπιακός, με δεδομένη την υπεραξία του και του Brand name που έχει φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια, ζητάει λίγα περισσότερα χρήματα συγκριτικά με το προηγούμενο τηλεοπτικό του συμβόλαιο, που λήγει το καλοκαίρι, κάτι που δεν προτίθεται να κάνει η κρατική τηλεόραση.

Με τους δικούς του όρους θα υπογράψει ο Ολυμπιακός το επόμενο τηλεοπτικό του συμβόλαιο. Η διοίκηση της ΕΡΤ,  πρότεινε στους «ερυθρόλευκους» να ανανεώσουν την σύμβασή τους για την επόμενη σεζόν, με λιγότερα χρήματα συγκριτικά με το προηγούμενο συμβόλαιο, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο, οι ιθύνοντες της πειραϊκής ΠΑΕ δείχνουν ανυποχώρητοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που ζητάει ο Ολυμπιακός, ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΕΡΤ φτάνει τα 10 εκ. ευρώ. Ποσό το οποίο θεωρείται αδύνατο να καλύψει το κρατικό κανάλι από τη στιγμή, όπου στις προθέσεις της ΕΡΤ, είναι να γίνουν περικοπές σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τηλεοπτικά δικαιώματα και το συνολικό μπάτζετ για το Ραδιομέγαρο δεν ξεπερνά τα 9 εκατ. ευρώ για τηλεόραση και ραδιόφωνο…

Η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη πράττει πολύ σωστά από την πλευρά της, εάν αναλογιστούμε ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί μακράν το πιο ελκυστικό προϊόν, αφού είναι το κορυφαίο κλαμπ της χώρας με τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές, που έχουν αγωνιστεί σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είναι φυσικό και επόμενο οι Πειραιώτες να διεκδικούν ό,τι περισσότερο μπορούν.

Η ομάδα του Πειραιά, πάντως, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Forthnet-NOVA προκειμένου να γίνει και αυτός μέλος της κεντρικής διαχείρισης, ενώ από κοντά παρακολουθεί τις εξελίξεις και το Conn-X. Οι επόμενες εβδομάδες αναμένονται ιδιαίτερα καθοριστικές όσον αφορά την έκβαση του σίριαλ.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement