http://www.mrkteo.gr/

Κυριακή

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ... Ολοι υπεύθυνοι γι' αυτή την ιστορία" !

 

Αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης υπήρξε στο χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη, όμως όσοι φίλοι του Τριφυλλιού βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, εξέφρασαν έντονα την δυσαρέσκειά τους για τις διοικητικές κόντρες.
Κι όμως, ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδος, η ομάδα που ανάγκασε τον κόσμο να σπάσει όλα τα ρεκόρ, εξαφανίζοντας περισσότερα από 30.000 εισιτήρια διαρκείας, μόλις πέντε μήνες μετά βρέθηκε να παίζει μπροστά σε άδειες κερκίδες.
Γιατί οι 8.000 που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου είναι πραγματικά ελάχιστοι για την κορυφαία ομάδα της Ελλάδας. Οι λόγοι για τους οποίους συνέβη αυτό το "έγκλημα" είναι γνωστοί, όμως παρά την άποψη που έχει ο καθένας για αυτό, η χθεσινή λαϊκή βούληση ήταν ενιαία και... αδίχαστη.
Οι φίλοι του Τριφυλλιού εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για όσα συμβαίνουν στα διοικητικά της ομάδας και πήραν θέση τοποθετώντας τους πάντες στο επίκεντρο. Το "ΠΑΟ, Θρησκεία, Θύρα 13, είστε όλοι υπεύθυνοι γι' αυτή την ιστορία", που ακούστηκε στο τέλος του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη, ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους διοικούντες πως οι ευθύνες τους δεν θα μπουν στο... ζύγι. 
Όλοι θεωρούνται συνυπεύθυνοι για το φετινό "χάος" στην ομάδα και η μετάθεση ευθυνών δεν πρόκειται να βγάλει κάποιον νικητή ούτε στις εντυπώσεις...
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement