http://www.mrkteo.gr/

Δευτέρα

ΚΑΣΤΟΡΙΑ...Έγινε η ορκομωσία δημάρχου-συμβούλων...

orkomosia-dimotikou-simvouliou1








                                                                        






















Κατάμεστη την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου η αίθουσα συνεδριάσεων δήμου Καστοριάς από τους εκλεγμένους συμβούλους Δήμου Καστοριάς, συγγενείς, φίλους και πολίτες για την τελετή ορκομωσίας του νέου δημάρχου και των συμβούλων.

Παρόντες,ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Σεραφείμ, ο βουλευτής ΝΔ Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο Αντιπεριφεριάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Νίκος Τοτονίδης, ο νέος δήμαρχος Ορεστίδος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο Ταξίαρχος κ. Γκορίτσας, εκπρόσωποι φορέων, της Αστυνομίας κ.α.
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Μανόλης Χατζησυμεωνίδης, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει, επισήμανε τις δυσκολίες, όμως, μετέφερε και την αισιοδοξία του, ότι είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν και να τα καταφέρουν, ενώ ζήτησε και τη συνεργασία της μειοψηφίας, τονίζοντας ότι θα είναι ανοικτός σε προτάσεις και ιδέες κι εφόσον μπορούν να εφαρμοστούν θα τις αποφασίσουμε από κοινού για την ανάπτυξη του διευρυμένου δήμου Καστοριάς. Από την πλευρά τους οι επικεφαλείς της μείζονος και ελάσσονος   μειοψηφίας Κώστας Λιάντσης, Κώστας Κοντόπουλος και Λεωνίδας Ζέγας, επισήμαναν ότι έχουν διάθεση για συνεργασία αρκεί να υπάρχει διαφάνεια, προκειμένου να επωφεληθεί η περιοχή και οι πολίτες της.
orkomosia-dimotikou-simvouliou orkomosia-dimotikou-simvouliou2
orkomosia-dimotikou-simvouliou3 orkomosia-dimotikou-simvouliou4
orkomosia-dimotikou-simvouliou5 orkomosia-dimotikou-simvouliou6
orkomosia-dimotikou-simvouliou7 orkomosia-dimotikou-simvouliou8
orkomosia-dimotikou-simvouliou9 orkomosia-dimotikou-simvouliou10
  πηγή: sentra.com.gr






Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement