http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

Ο “άτακτος” κάλυκας ή αλλιώς οι ξανθιές λατρεύουν τα... μεγάλα όπλα – Απολαυστικό βίντεο...

Μέρες που είναι, μέρες γιορτινές αποφασίσαμε να μην σας δείξουμε κάτι που θα σας προβληματίσει ή θα σας μαυρίσει την καρδιά. Μέρες που είναι αποφασίσαμε να σας δείξουμε κάτι...όμορφο: Την Χέδερ.
Η Χέδερ, είναι γνωστή περσόνα του διαδικτύου. Η Χέδερ είναι Αμερικανίδα. Έχει δύο πάθη στη ζωή της, τα όπλα και τους άνδρες. Όπως θα δείτε λόγω εμφάνισης, ξέρει να τα χειρίζεται και τα δύο άψογα. Καμιά φορά όμως η πολύ αυτοπεποίθηση σε οδηγεί σε λάθη...
Η Χέδερ αποφάσισε να δοκιμάσει κάποια όπλα λοιπόν και να μας δείξει τη διαφορά στο...διαμέτρημα των σφαιρών.
Φόρεσε το λευκό στενό φανελάκι της που αναδεικνύει τα πλούσια κάλλη της, έβαλε το σορτσάκι της, και αφού φόρτωσε το φορτηγάκι της με πιστόλια και περίστροφα κάθε τύπου, πήγε στην εξοχή για να μας πυροβολήσει.
Σε κάθε πάτημα της σκανδάλης το κορμί της παλλόταν από την δύναμη του όπλου. Και όσο το όπλο γινόταν πιο ισχυρό τόσο το κορμί της Χέδερ απολάμβανε το...”κλώτσημα” του μετά από κάθε πυροβολισμό.
Η Χέδερ όμως δεν πρόσεξε και όταν ήρθε η σειρά να πυροβολήσει με ένα Magnum 44αρι, ένας... καυτός κάλυκας εκτινάχθηκε μετά τον πυροβολισμό και πονηρά διέγραψε μια αξιοθαύμαστη πορεία στον αέρα προτού αναπαυθεί μέσα στο φανελάκι της...
Δείτε το βίντεο είναι πράγματι απολαυστικό

πηγή: onalert.gr 
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement