http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ...ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ Σενάριο για ανταλλαγή Ζιλμπέρτο-Ρόσεμπακ...

 
Βραζιλιάνικο δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό της Γκρέμιο και τοποθετεί τον Ζιλμπέρτο Σίλβα μεταξύ των ανταλλαγμάτων για τη μεταγραφή.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.futnet.com.br, οι πράσινοι έχουν στο στόχαστρό τους τον έμπειρο Βραζιλιάνο, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε αυτός, στο τέλος του πρωταθλήματος της πατρίδας του, έπειτα και από την αλλαγή προπονητή στην ομάδα του.
Εξ αιτίας αυτών, η Γκρέμιο δεν δείχνει διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει και σκοπεύει να του κάνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Όμως ο άλλοτε παίκτης και της Μπαρτσελόνα, φέρεται αποφασισμένος να απαντήσει αρνητικά, καλοβλέποντας την επιστροφή του στην Ευρώπη.
Μάλιστα, ο πατέρας και μάνατζερ του παίκτη, Χουάρες, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του καφέ, επιβεβαίωσε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να εξετάσει και άλλες προτάσεις. Έτσι βάσει πάντα του δημοσιεύματος, ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να προτείνει και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, για να δελεάσει τον βραζιλιάνικο σύλλογο και να πάρει τον Ρόσεμπακ τον Γενάρη.
Ο Φάμπιο Ρόσεμπακ θεωρήθηκε κάποτε πολύ μεγάλο αστέρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, φτάνοντας μέχρι τη Μπαρτσελόνα (45 συμμετοχές και 3 γκολ) και την εθνική Βραζιλίας (7 φορές διεθνής). Έχει παίξει επίσης σε Ιντερνασιονάλ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μίντλεσμπρο, ενώ από το 2009 βρίσκεται στην Γκρέμιο, όπου είναι και ο αρχηγός της ομάδας.
Ο Ρόσεμπακ εν δράσει:

Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement