http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...ΒΑΛΒΕΡΔΕ Θέλει προσοχή στην Λάρισα...



Το παιχνίδι στην Λάρισα δεν θα είναι εύκολο, η ΑΕΛ θέλει νίκη για την παραμονή της, αλλά και για να ρίξει από την κορυφή τον Ολυμπιακό. Αφύπνισε τους παίκτες ο Βαλβέρδε, καθώς παρατήρησε χαλαρότητα...


Οι Θεσσαλοί ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι της Κυριακής (19:30, Novasports), καθώς θέλουν τη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο στην Superleague Ολυμπιακό. Όχι μόνο για θέμα πρεστίζ, αλλά και για βαθμολογικούς λόγους, καθώς η ΑΕΛ βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και κανείς δεν θέλει την Λάρισα στην Β' Εθνική την επόμενη σεζόν.

Να είστε σίγουροι πως αρκετοί στην Θεσσαλία θέλουν να "πληγώσουν" το γόητρο του Ολυμπιακού. Οι "βυσσινί" θέλουν να νικήσουν τους ερυθρόλευκους όχι μόνο για δικό τους καλό, αλλά και επειδή δεν τους κάθεται καλά η είδηση πως οι Πειραιώτες θα αναδειχθούν σε Πρωταθλητές χειμώνα. Βλέπετε, θα προτιμούσαν να έχει άλλη απόχρωση η κορυφή του πρωταθλήματος και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να το καταφέρουν. Ε, δεν είναι και... φιλοολυμπιακή η διοίκηση της ΑΕΛ ως γνωστόν.

Τάκλιν και σκληρά μαρκαρίσματα

Θα παρατηρήσετε και στον αγωνιστικό χώρο το πως θα "σκυλιάσουν" οι γηπεδούχοι. Έχουν να πέσουν πολλά δυνατά τάκλιν και σκληρά μαρκαρίσματα από τους παίκτες της ΑΕΛ. Θα επιδιώξουν την αναστάτωση, ώστε να βγάλουν εκτός ρυθμούς τους ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε. Με το "Χ" θα νιώσουν λες και πήραν το Πρωτάθλημα, όπως το '88. Για αυτόν τον λόγο η αποστολή του Ολυμπιακού θα πρέπει να πάει υποψιασμένη στην Λάρισα και να μπει παθιασμένη στον αγωνιστικό χώρο.

Ορισμένοι χαλάρωσαν

Επίσης, ορισμένοι στο Ρέντη χαλάρωσαν τις τελευταίες μέρες. Βλέπετε, η ομάδα παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, τα χαμόγελα επέστρεψαν  και έφυγε η μεγάλη πίεση. Λίγο το σπέσιαλ φιλικό, λίγο ο Ζιντάν, κάποιοι αισθάνθηκαν πως το πρωτάθλημα τελείωσε και την Τρίτη (14/12) πως έγινε η φιέστα κατάκτησης του τίτλου στο "Γ. Καραϊσκάκης". Λάθος, όμως, γιατί  βρισκόμαστε, μόλις, στα μισά της Superleague και έχουμε ακόμη μπόλικο δρόμο μπροστά μας.

Δεν πάει για... περίπατο στην Λάρισα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρατήρησε αυτή την χαλαρότητα στο Ρέντη, ενημερώθηκε για την εξωγηπεδική ζωή ορισμένων και θέλησε με τα λόγια του άμεσα να αφυπνίσει τους παίκτες του. Ορισμένοι κατάλαβαν πως επειδή ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την τελευταία ομάδα στην βαθμολογία, έχουν την ιδέα πως θα πάνε για... περίπατο στην Λάρισα. Δεν είναι, όμως, έτσι τα πράγματα. Θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι με την ΑΕΛ και οι ερυθρόλευκοι δεν θα συναντήσουν και την καλύτερη υποδοχή στην Θεσσαλία.

Εύκολο δεν είναι, αλλά μπορούν να το κάνουν

Άπαντες, λοιπόν,  θα πρέπει γρήγορα να συγκεντρωθούν αποκλειστικά στο ματς της Κυριακής και να καταλάβουν πως δεν θα έχουν εύκολο έργο στην Λάρισα. Εύκολο μπορεί να το κάνουν αν παίξουν οι ποδοσφαιριστές με βάση τις δυνατότητες τους, επειδή έχουν καλύτερη ομάδα και ποιοτικότερους παίκτες. Αλλά για να το κάνουν εύκολο το "διπλό"  θα πρέπει να παίξουν συγκεντρωμένα, να είναι σε εγρήγορση και να αγωνιστούν με πάθος και ψυχή στην "AEL FC Arena".

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι εχθρική

Για να μην γινόμαστε, βέβαια, άδικοι, στην Θεσσαλία ο Ολυμπιακός έχει πολλούς φίλους, αλλά έχει και εχθρούς. "Αντιολυμπιακούς", πράσινης, κιτρινόμαυρης και ασπρόμαυρης απόχρωσης, οι οποίοι όλοι τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, φορώντας βυσσινί κασκόλ στην κερκίδα, για να βγάλουν την πίκρα τους. Η ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι ερυθρόλευκοι στο γήπεδο θα είναι εχθρική και ας μην ξεχνάμε πως η πειραϊκή ΠΑΕ δεν πήρε καθόλου εισιτήρια για την αναμέτρηση.
 
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement