Σάββατο

Τρέχει να μαζέψει τα 300ευρα από τους βουλευτές της η κυβέρνηση

Φέρνει ρύθμιση για να "μαζέψει" τα 300ευρα που πήγαν σε... χαμηλοσυνταξιούχους βουλευτές της η κυβέρνηση
Βιαζόμασταν για τις γιορτές" λέει τώρα ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, που εισέπραξε το επίδομα, ενώ και άλλοι βουλευτές εκτός των Μπαλαούρα και Μηταφίδη βρίσκονται πιθανότατα στη σχετική λίστα

Σάλο προκάλεσε η δημοσιοποίηση της είδησης σχετικά με τα 300ευρα που έλαβαν ως βοήθημα βουλευτές των οποίων η σύνταξη θεωρήθηκε μικρή από το σύστημα, το οποίο απέδιδε το εν λόγω επίδομα σε χαμηλοσυνταξιούχους, παρά την βουλευτική αποζημίωση που λαμβάνουν.

Οι περιπτώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι εκείνες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα και Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, ενώ φαίνεται πως υπάρχουν αρκετοί ακόμα που έχουν λάβει τα 300 ευρώ που “μοίρασε” η κυβέρνηση.

Σύμφωνα πάντως με όσα δήλωσε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, η κυβέρνηση αναμένεται να καταθέσει ρύθμιση για να επιστραφούν τα επιδόματα. “Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να το προβλέψουν. Ο τρόπος, όμως, ο εσπευσμένος που δόθηκε το επίδομα για να προλάβουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων, δημιούργησε κι αυτά τα προβλήματα. Τα υπόλοιπα είναι σπέκουλα, λαϊκισμός και μια προσπάθεια να κινητοποιήσουν αντικοινοβουλευτικά χαρακτηριστικά και να δημιουργήσουν ένα κλίμα δημαγωγίας εις βάρος των βουλευτών” σημείωσε ο βουλευτής.
Share:

Advertisement