Κυριακή

Ο επιδειξίας αστυνομικός επιστρέφει στα καθήκοντα του - video


Ο νεαρός θερμόαιμος αστυνομικός που πρότασσε και έβγαζε σεργιάνι τα γεννητικά του όργανα σε περίπτερο ντροπιάζοντας ολόκληρο το σώμα φυλάει τώρα ένοπλη σκοπιά.Προτού καλά-καλά κοπάσει ο σάλος που ξέσπασε στην Κύπρο και όχι μόνο, από την αρρωστημένη και ασταμάτητη δράση του αστυνομικού επιδειξία, με απόφαση του το αστυνομικό σώμα, διέκοψε την διαθεσιμότητα του και τον επανέφερε πίσω στο καθήκον, για να προστατεύει και να υπηρετεί.

Όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι ο επιδειξίας συνάδελφος τους επέστρεψε στο καθήκον, έμειναν έκπληκτοι.
Μάλιστα ο ψυχίατρος που τον εξέτασε, διαπίστωσε ότι δεν πάσχει απο κανένα ψυχολογικό πρόβλημα και έτσι μπορεί να επιστρέψει στην υπηρεσία.
Είχε δηλαδή πλήρη συνείδηση του τι έκανε κατ'επανάληψη στις μεταμεσονύκτιες επισκέψεις του σε περίπτερο στην Λακατάμεια, χιλιόμετρα μακριά δηλαδή από το Αρχηγείο Αστυνομίας, όπου τότε υπηρετούσε και εγκατέλειπε το πόστο του, προτάσσοντας τα γεννητικά του όργανα στις ανυποψίαστες γυναίκες υπαλλήλους.

Ενεργούσε μάλιστα οργανωμένα, σταθμεύοντας το αυτοκίνητο του μακριά από το περίπτερο. Έβγαζε τότε το υπηρεσιακό του πουκάμισο για να μην γίνει αντιληπτή η ιδιότητα του και αφού έμπαινε στο περίπτερο ,άρπαζε ένα περιοδικό ερωτικού περιεχομένου από το ράφι και άρχιζε το σόου.

Πλήρωνε στο ταμείο την υπάλληλο σαν να μην συνέβαινε τίποτε και έφευγε σαν κύριος.

Ο επιδειξίας αστυνομικός επανήλθε στο σώμα στις 28 Δεκεμβρίου όπου υπηρέτησε για τρεις μέρες στο Αρχηγείο αστυνομίας και συγκεκριμένα στα παλιά του λημέρια, στο τμήμα ασφαλείας.
Ωστόσο λόγω αντιδράσεων,κυρίως από γυναίκες αστυνομικούς μετατέθηκε στις 31 του ίδιου μήνα, στον αστυνομικό σταθμό της Πύλης Πάφου,με απόσπαση σε άλλο αστυνομικό πόστο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση λήφθηκε μετά την αποπεράτωση της πειθαρχικής και ποινικής έρευνας εναντίον του, εν αναμονή των όποιων εξελίξεων.
  

Αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο του Δημήτρη Ιωάννου στο Newsit.
Share:

Advertisement