http://www.mrkteo.gr/

Δευτέρα

Με ανοίγματα διοδίων σε όλη την Ελλάδα απαντά το Κίνημα Δεν Πληρώνω

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω κλιμακώνει την αντεπίθεσή του, ενάντια στους μεγαλοεργολάβους των διοδίων, οι οποίοι με μια βιομηχανία δικών, προσπαθούν να ποινικοποιήσουν και να καταστείλουν ένα κίνημα που τρία χρόνια τώρα αντιστέκεται υπερασπιζόμενο τις συνταγματικές ελευθερίες του λαού.
Με δύο φωτογραφικούς για το Κίνημά μας νόμους , του Ρέππα και του Βορίδη, οι κυβερνήσεις των μεγαλοεργολάβων και των τραπεζιτών κατέστησαν την άρνηση πληρωμής διοδίων παράβαση του Κ.Ο.Κ και τις διαδηλώσεις του λαού στο χώρο των διοδίων ποινικό αδίκημα.

Με ένα μπαράζ μηνύσεων και διώξεων, με κατηγορίες επιστημονικής φαντασίας, για δήθεν σπασίματα μπαρών και υποτιθέμενη εισβολή στο αστυνομικό τμήμα Κιάτου και κάψιμο χιλίων κλήσεων που αφορούσαν παραβάσεις μη πληρωμής διοδίων στην Κορίνθου-Πατρών, οι εταιρίες των μεγαλοεργολάβων προσπάθησαν να στοχοποιήσουν και να ενοχοποιήσουν ηγετικά μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω προκειμένου να καταφέρουν να αποδυναμώσουν το Κίνημα.

Λάρισα: Αλληλεγγύη από διωκόμενους στον σ. Μάκη Δαμουλιάνο

Με αγωγή μισού εκατομμυρίου ευρώ για διαφυγόντα κέρδη από άνοιγμα διοδίων, σε έντεκα συναγωνιστές, οι χαρατσοεισπράκτορες των διοδίων Αφιδνών, προσπάθησαν να μας λυγίσουν το φρόνημά και να μας στείλουν φοβισμένους στους καναπέδες. (η εκδίκαση ανεβλήθη για το 2015).

Στη Λάρισα, ο εθνικός μεγαλοεργολάβος με τους πολυεθνικούς συνεταίρους του, δικάζουν συναγωνιστή επαγγελματία αυτοκινητιστή για δήθεν σπάσιμο μπάρας καθώς και εικοσι συναγωνιστές από το Βόλο και τη Λάρισα για κινητοποίηση στα διόδια.

Το Κίνημα όμως είναι ήδη καλά οργανωμένο, μαζικό και έχει το δίκιο με το μέρος του!

Μετατρέψαμε τις δίκες σε Κιάτο, Κόρινθο και Λάρισα, οι οποίες στο σύνολό τους αναβλήθηκαν, σε λαϊκές διαδηλώσεις αλληλεγγύης και διεκδίκησης και κατ'αυτόν τον τρόπο θα κινηθούμε και στο μέλλον.

Ακόμη και σήμερα σχηματίζονται και νέες δικογραφίες σε βάρος πρωτοπόρων συναγωνιστών μας. Όχι μόνο δεν κατάφεραν να μας φοβίσουν αλλά αντίθετα δημιούργησαν ένα πανελλαδικό ρεύμα αντίδραση και αλληλεγγύης.

Μαζικά ανοίγματα παντού κόντρα στις διώξεις. Για ελεύθερους και ασφαλείς δρόμους

Με μαζικά ανοίγματα διοδίων σε Ρίο, Ζευγολατιό, Μάλγαρα, Αφίδνες και σε άλλα μέρη της Ελλάδας αναζωπυρώνεται η φωτιά του μαζικού κινήματος ενάντια στα διόδια.

Ο αγώνας κλιμακώνεται!

Καμία απόπειρα των μεγαλοεργολάβων να πειράξουν έστω και μία τρίχα συναγωνιστή δε θα μείνει αναπάντητη!

Αυτοί έχουν ως πυξίδα της παραμικρής πράξης τους το κέρδος!

Εμείς την αλληλεγγύη, την αξιοπρέπεια και το δίκιο του αγώνα μας!

Απαιτούμε να ακυρωθούν οι ληστρικές συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων στους μεγαλοεργολάβους!

Να καταργηθούν όλα τα διόδια της χώρας!

Της μοναδικής χώρας στην Ευρώπη που πληρώνουμε και διόδια και πανάκριβα τέλη κυκλοφορίας για ανύπαρκτους δρόμους- καρμανιόλες.

Αγώνας μέχρι την τελική νίκη! 
tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement