http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

Έμεινε όρθιος στο 97ο λεπτό!


 
Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Πίνο σεντράρει και ο "τρομοκράτης" σκοράρει.
Με ασίστ του Πίνο στο 97ο λεπτό της αναμέτρησης στη Λειβαδιά ο Ράφικ Τζιμπούρ  με κεφαλιά σημείωσε το 14ο γκολ του και χάρισε την την πιο αγχωτική νίκη της χρονιάς στον Ολυμπιακό με 0-1.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι με διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν φάσεις, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πιο δυνατά και να παίρνει τον έλεγχο.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δυσκόλεψαν για τον Ολυμπιακό, αφού ο Λεβαδειακός αποφάσισε να παίξει συντηρητικά και οι Πειραιώτες δεν έβρισκαν τρόπους να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.
Στο 81ο λεπτό ο Λεβαδειακός με τον Ακόστα που σούταρε από μακρυά, έχασε την μεγάλη ευκαιρία του β' ημιχρόνου ώστε να προηγηθεί καθώς η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Μέγιερι.
Νωρίτερα Πανθρακικός και Πλατανιάς στην Κομοτηνή μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο μεταξύ τους παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 1-1. Ο Πλατανιάς στο 51ο λεπτό με το Ναζλίδη, προηγήθηκε αλλά τελικά δε κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα καθώς ο Παπαδόπουλος στο 66ο λεπτό σκόραρε για τον Πανθρακικό.

Στο άλλο ματς της ημέρας η ΑΕΚ νίκησε την Ξάνθη και σκαρφάλωσε στη 14η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, κάνοντας έτσι ένα βήμα για τη σωτηρία της. Στο 68ο λεπτό ο Πετρόπουλος σκόραρε και έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ένωση. Στον αντίποδα η Ξάνθη δε φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.
Η 17η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται αύριο Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 με τις αναμετρήσεις  στις 15:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός, 17:15 ΟΦΗ - Άρης, 17:15 Πανιώνιος - Βέροια, 19:30 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος, και ολοκληρώνετε τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου με το ματς Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης στις 17:30.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement