http://www.mrkteo.gr/

Κυριακή

«Όποιος αποκαλύψει το κρησφύγετο του ηλίθιου Ομπάμα θα αμειφθεί με δέκα καμήλες και της γριάς Χίλαρι Κλίντον με δέκα κότες και δέκα πετεινούς»


20120610 105713 Επικήρυξαν Ομπάμα και Χίλαρι με αντάλλαγμα κότες και καμήλες!
Ισλαμιστική οργάνωση της Σομαλίας προσφέρει αμοιβή σε καμήλες και κότες για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το που βρίσκεται ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον,
χλευάζοντας τα εκατομμύρια δολάρια που προσφέρουν οι Ηνωμένες Πολιτείες για τους ηγέτες της οργάνωσης αυτής που συνδέεται με την αλ Κάιντα.

Ο Φουάντ Μουχάμαντ Χάλαφ του Κινήματος Σαμπάαμπ αλ-Μουτζαχεντίν στη Σομαλία έκανε την προσφορά αυτή μετά τις προσευχές της Παρασκευής, σύμφωνα με το SITE που παρακολουθεί τις ισλαμιστικές ιστοσελίδες.

«Όποιος αποκαλύψει το κρησφύγετο του ηλίθιου Ομπάμα θα αμειφθεί με δέκα καμήλες και της γριάς Χίλαρι Κλίντον με δέκα κότες και δέκα πετεινούς», δήλωσε ο Χάλαφ.
Την Πέμπτη το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προσέφερε αμοιβή πέντε εκατομμυρίων για τον Χάλαφ και για κάθε έναν από τους τρεις στενούς του συνεργάτες του.
Επίσης προσέφεραν επτά εκατομμύρια δολάρια για οποιαδήποτε πληροφορία για τον ιδρυτή και αρχηγό της οργάνωσης Αχμεντ Αμπντι άου-Μοχάμεντ.

Η «αλ Κάιντα» ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο πως το κίνημα αλ-Σαμπάαμπ ενσωματώθηκε με την οργάνωση.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement