http://www.mrkteo.gr/

Τετάρτη

Δωρεάν εξέταση μαστού, από τον Πανελληνίο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού


Ένας από τους στόχους του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι η ενημέρωση του γενικού γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού
Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου Greece Race for the Cure®.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον Αγώνα Greece Race for the Cure® 2011, διατίθενται για ένα Πρόγραμμα Ενημέρωσης με σκοπό την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες, ηλικίας 20 – 39 ετών.

Η ενημερωτική καμπάνια θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη και έχει ως βασικό μότο:

«Είσαι γυναίκα 20 έως 39 ετών; Μην έρθεις μαζί μας!».

Πρωταρχικός στόχος του Προγράμματος είναι να αφυπνίσουμε κάθε γυναίκα αυτής της ηλικίας για τον καρκίνο του μαστού καθώς τα ηλικιακά όρια εμφάνισης της νόσου έχουν μειωθεί. Ο δεύτερος στόχος του Προγράμματος είναι η παροχή δωρεάν κλινικής εξέτασης από χειρουργό μαστού για εννέα ημέρες, από τις 5 έως τις 15 Ιουνίου 2012.

Ραντεβού για εξετάσεις:

Οι γυναίκες ηλικίας 20 έως 39 ετών, μπορούν να τηλεφωνούν στους Συλλόγους «Άλμα Ζωής», για να κλείνουν το ραντεβού τους για την δωρεάν κλινική εξέταση.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Αθήνα 210 8 253 253
Πάτρα 2610 22 22 74
Θεσσαλονίκη 2310 28 51 83

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 2 έως τις 7 το απόγευμα, από Χειρουργούς μαστού, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ).
Εάν χρειαστεί κάποια γυναίκα επιπλέον εξέταση, όπως υπερηχογράφημα ή μαστογραφία, θα έχει τη δυνατότητα να την κάνει δωρεάν σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο.
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαριλού Χρυσοχοΐδου marilou@almazois.gr
τηλ. 210 41 800 06 (εσωτ. 15), φαξ. 210 41 800 16
Το Πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ).
on-news.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement