http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

Απίστευτη επίθεση Μπακογιάννη στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τη 17 Νοέμβρη


Διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στην Ντόρα Μπακογιάννη και τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σκουρλέτη

Η κ.Μπακογιάννη μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη είπε πως δέχθηκα πόλεμο ύβρεων για τη δήλωση που έκαναν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρες στη δίκη της 17 Νοέμβρη υπέρ της τρομοκρατικής ομάδας.

Ο κ.Σκουρλέτης είπε πως τα θύματα της τρομοκρατίας μην τα χρησιμοποιείται κατά της δημοκρατίας και είναι απαράδεκτο να μιλάτε ξανά κατά του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιώντας τη 17 Νοέμβρη καταδικάζοντας ταυτόχρονα τις δηλώσεις υπέρ της τρομοκρατικής ομάδας.

Συμπλήρωσε πως είναι επίφοβο κ.Μπακογιάννη να τα πιστεύεται αυτά που λέτε και ελπίζουμε να μην τα πιστεύει και η ΝΔ κάτι που αρνήθηκε η κ.Μπακογιάννη λέγοντας χαρακτηριστικά “αφήστε τις αηδίες κ.Σκουρλέτη, η ζωή μου είναι γνωστή κατά τη διάρκεια της δικτατορίας αλλά και τώρα και όλοι ξέρουν για τον αγώνα που έδωσα”.

Χαίρομαι είπε η κ. Μπακογιάννη που καταδικάζεται αυτές τις δηλώσεις κάνοντας τον κ. Σκουρλέτη να απαντήσει με καυστικό τρόπο “χαίρομαι και εγώ που σας έκανα χαρούμενη σήμερα”.

Να θυμίσουμε ότι η κυρία Μπακογιάννη μιλάει πλέον εκ του ασφαλούς καθώς η πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, την κάνει αυτόματα βουλευτή, αξίωμα που ο λαός την 6η Μαΐου της είχε στερήσει.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement