http://www.mrkteo.gr/

Κυριακή

Αναστολή των πρωταθλημάτων σε Football League και Football League 2

Την αναστολή των πρωταθλημάτων σε Football League και Football League 2 αποφάσισε η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και  Γ’ Εθνικής κατηγορίας

 Από τις 13 Φεβρουαρίου όπως όλα δείχνουν η ένωση θα προχώρηση σε διακοπή των πρωταθλημάτων της, καθώς οι ομάδες έχουν βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο αφού έχουν να δουν το «χρώμα» του χρήματος από τον περασμένο Μάιο κάτι που προκύπτει από τη μη υπογραφή της σύμβασης χορηγίας με τον ΟΠΑΠ. Ουσιαστικά, οι ομάδες σε Football League και Football League 2 δίνουν αυτό το χρονικό περιθώριο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο ζήτημα.




Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’- Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε ομόφωνα, όπως αναστείλει τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της FOOTBALL LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE 2 από τις 13.02.2012, εξαιτίας των οικονομικών αδιεξόδων και της αδυναμίας ανταπόκρισης στις στοιχειώδεις λειτουργικές δαπάνες, που έχουν περιέλθει οι ΠΑΕ και η διοργανώτρια, δεδομένης της μη εισροής εσόδων από οποιαδήποτε πηγή, από τα τέλη Μαΐου 2011 έως και σήμερα».
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement