http://www.mrkteo.gr/

Κυριακή

Πήρε και επίσημα το χρίσμα


Το χρίσμα του υποψηφίου εν όψει των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία τον ερχόμενο Μάρτιο,
πήρε και επίσημα από το κυβερνών κόμμα του «Ενωμένη Ρωσία» ο Βλάντιμιρ Πούτιν.
Μιλώντας σε συνέδριο του κόμματος, υποστήριξε μάλιστα ότι ξένες δυνάμεις επιχειρούν να επηρεάσουν τις εκλογές ενισχύοντας οικονομικά πολιτικούς της αντιπολίτευσης.
Ειδικότερα, τόνισε ότι αυτού του είδους οι δραστηριότητες είναι «μια χαμένη προσπάθεια, πεταμένα λεφτά, πρώτον γιατί ο Ιούδας δεν είναι από τις πιο αξιοσέβαστες βιβλικές μορφές στη χώρα μας και δεύτερον γιατί θα ήταν καλύτερα (οι χώρες αυτές) να πληρώσουν τα χρέη τους με τα χρήματα αυτά και να συνεχίζουν να ακολουθούν μια αναποτελεσματική και δαπανηρή εξωτερική πολιτική».

O Πούτιν που διετέλεσε πρόεδρος της Ρωσίας από το 2000 έως το 2008 -και τώρα κατέχει το αξίωμα του πρωθυπουργού- αναμένεται να βγει εύκολα νικητής στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου. Ωστόσο, δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η «Ενωμένη Ρωσία» στις βουλευτικές εκλογές της επόμενης εβδομάδας θα χάσει σε έναν βαθμό την κυριαρχία της στα ρωσικά πολιτικά δρώμενα.

Η στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης της υποψήφιότητάς του για την προεδρία συνδέεται με την ανάγκη να δοθεί ώθηση στα ποσοστά του κόμματος εν όψει των εκλογών της 4ης Δεκεμβρίου.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement