http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

Hemisphere...με 44 μέτρα μήκος...είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο

Catamaran Hemisphere
Με 44 μέτρα μήκος (145 ft), το Hemisphere είναι το μεγαλύτερο καταμαράν στον κόσμο. Οι ιθύνοντες υποστηρίζουν ότι αυτό το catamaran superyacht θα μπορούσε να φέρει την επανάσταση στον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι για ιστιοπλοΐα. Ωστόσο για μίσθωση μόνο το “supercat” κοστίζει περισσότερο από 250.000 δολάρια την εβδομάδα.
Χρειάστηκαν περισσότερα από τρία χρόνια για να γίνει πραγματικότητα, το πρώτο σκίτσο του πλοίου.
Το Hemisphere έκανε το ντεμπούτο του στην παγκόσμια σκηνή την περασμένη εβδομάδα στο Μονακό.
 ”Το επίπεδο του φινιρίσματος και η πολυτέλεια του Hemisphere το φέρνει στην κατηγορία των σούπερ γιότ,” λέει ο επικεφαλής των ναυπηγών Marc Van Peteghem.
Ο κ. Peteghem πιστεύει αυτή την εποχή που αυξάνεται ​​η περιβαλλοντική συνείδηση και όλοι στρέφονται προς τα πλοία, το καταμαράν είναι πιο πράσινο από τα μηχανοκίνητα σκάφη, αξιοποιώντας στο έπακρο τη φύση.
Το Hemisphere εσωτερικά είναι πολυτελέστατο, έχουν χρησιμοποιηθεί 17 διαφορετικοί τύποι γρανίτη, υπάρχουν επίσης πέντε ευρύχωρες ensuite καμπίνες, με τη κύρια καμπίνα να διαθέτει πλήρη θέα 360 μοιρών.
Το Hemisphere είναι εξοπλισμένο με μικρότερα ταχύπλοα για θαλάσσιο σκι και μετά την επιβίβαση, σκούτερ και καταδυτικό εξοπλισμό, καθώς και ένα τζακούζι στη γέφυρα.
Ο εξοπλισμός του για καταδύσεις είναι ότι νεότερο, προσφέρει η τεχνολογία.

Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement