http://www.mrkteo.gr/

Κυριακή

Ο Firefox 7 με σημαντικές βελτιώσεις όσον αφορά στη χρήση μνήμης

H Mozilla κυκλοφόρησε επισήμως τον Firefox 7, πιστή στην πολιτική της για ταχύτατα updates του δημοφιλούς browser


Ο Firefox 7 καταφτάνει με σημαντικές βελτιώσεις όσον αφορά στη χρήση μνήμης, ενώ η Mozilla ισχυρίζεται πως, σε κάποιες περιπτώσεις, ο browser θα καταναλώνει 20 με 30% λιγότερη μνήμη.
Αυτή ακριβώς η κατανάλωση της μνήμης θεωρείται το βασικό μειονέκτημα του Firefox και η Mozilla ελπίζει πως το update αυτό θα βοηθήσει στο να αναθεωρηθεί η εκτίμηση αυτή.
Στις λοιπές βελτιώσεις περιλαμβάνεται το βελτιωμένο image rendering και ο αυτόματος συγχρονισμός των αλλαγών σε passwords και bookmarks μεταξύ διαφορετικών συσκευών, μέσω του Firefox Sync. Επιπλέον, ενσωματώνεται και host για updates του back-end, για βελτιωμένη σταθερότητα.
Η κυκλοφορία του Firefox 7 αποτελεί την τέταρτη ενημέρωση για το 2011, μιας και ο Firefox 4 έκανε το ντεμπούτο του τον Μάρτιο. Από τότε, η εταιρεία επέλεξε ένα χρονοδιάγραμμα ταχύτερων updates.
Αυτό συνεπάγεται μια πιο επαναστατική προσέγγιση –τύπου Google Chrome- με νέες εκδόσεις που αναγκαστικά προσφέρουν λιγότερα χαρακτηριστικά, αλλά σταθερά βελτιούμενες.
Ο Firefox δίνει έναν αγώνα να κατακτήσει εκ νέου τους χρήστες, μιας και στην περίπτωση της Βρετανίας, για παράδειγμα, έχει μείνει πίσω σε σχέση με τον Chrome. Φυσικά, από την πρώτη θέση παγκοσμίως, ο Internet Explorer ακόμα "οδηγεί την κούρσα".

Μπορείτε να κατεβάσετε τον Firefox 7 από εδώ.


Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement