http://www.mrkteo.gr/

Παρασκευή

Είναι καλό τελικά να έχουμε Facebook...η όχι

Mε τις νέες αλλαγές που γίνονται στο  Facebook είναι αρκετοί οι χρήστες που πλέον έχουν αρχίσει και έχουν «δεύτερες σκέψεις» για το εάν πρέπει ή όχι τελικά να έχουν λογαριασμό στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά τις αποκαλύψεις ότι το Facebook παρακολουθεί τους χρήστες και αφού έχουν κάνει αποσύνδεση τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο σοβαρά.
Υπάρχει όμως μια φόρμα – την οποία έχουν κρύψει επιμελώς οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας –με την οποία ο κάθε χρήστης μπορεί να απαιτήσει να του αποσταλούν όλες οι πληροφορίες που έχει αποθηκευμένες το Facebook για το λογαριασμό του!

Η συγκεκριμένη φόρμα ωστόσο έχει δημιουργήσει ένα αξεπέραστο πρόβλημα, διότι από χθες που έγινε ευρέως γνωστή η ύπαρξή της μέσα από το διαδίκτυο, εκατομμύρια χρήστες έχουν υποβάλει αίτηση για να τους αποσταλούν τα προσωπικά τους στοιχεία!
Και το πρόβλημα δεν τελειώνει εκεί, διότι εκτός του e-mail που πρέπει να σας αποσταλεί, οι υπεύθυνοι του δικτύου- βάσει νομοθεσίας - οφείλουν να σας αποστείλουν και ένα cd με τα δεδομένα σας!

Ωστόσο – φαινομενικά τουλάχιστον- δεν είμαστε ανοχύρωτοι καθώς - πολύ καλά κρυμμένη - υπάρχει μια φόρμα με την οποία ο κάθε χρήστης μπορεί να απαιτήσει να του αποσταλούν όλες οι πληροφορίες που έχει αποθηκευμένες το Facebook για το λογαριασμό του!

Για να δείτε την φόρμα πατήστε εδώ!



Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement