http://www.mrkteo.gr/

Παρασκευή

Τον πέταξαν έξω από το μαγαζί γυμνό

Έκαναν το σταυρό τους, όσοι περνούσαν από την Οβρυά, βλέποντας έναν άνδρα να περιφέρεται... με το εσώρουχο και ένα μαύρο τσαντάκι περασμένο στον ώμο, έξω από μπαράκι που λειτουργεί στην περιοχή!

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το βράδυ της περασμένης Τρίτης (27-09-2011) όταν ο συγκεκριμένος άνδρας εμφανίστηκε στο μπαρ και άρχισε να πίνει. Κάποια στιγμή και ενώ είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ έγινε φασαρία.

Πληροφορίες του dete.gr, αναφέρουν πως... δεν είχε να πληρώσει! Έκπληκτοι θαμώνες του μαγαζιού αλλά και περαστικοί είδαν δύο «φουσκωτούς» να μεταφέρουν τον άνδρα... εκτός μπαρ αλλά σχεδόν γυμνό! Φαίνεται πως... πλήρωσε την άρνησή του να πληρώσει, με... γδύσιμο!

Οι υπάλληλοι του μπαρ του έβγαλαν το παντελόνι και την μπλούζα, του φόρεσαν το μαύρο τσαντάκι που μετέφερε, σταυρωτά στο ώμο, και τον πέταξαν έξω από το μαγαζί!

Ο άνδρας (έχοντας μείνει μόνο με το εσώρουχο) δεν έφευγε από το σημείο. Περιφερόταν σα να τα είχε χαμένα. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε φίλος του, ο οποίος τον παρακαλούσε να ανέβει στο μηχανάκι του και να φύγει... μάταια, όμως! Ο ημίγυμνος σε κατάσταση μέθης άνδρας ξαναμπήκε στο μπαρ!

«Θα πρέπει να τον χτύπησαν τη δεύτερη φορά, αφού βγήκε έξω έχοντας αίμα στο στόμα», μας έλεγε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Ο φίλος του συνέχισε να τον εκλιπαρεί να απομακρυνθεί, εκείνος όμως επέμενε! Μέχρι που έφθασε περιπολικό της Αστυνομίας. Άνδρες της Άμεσης Δράσης εμφανίστηκαν στο μπαρ, πήραν τον ημίγυμνο άνδρα και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν και πάλι... αναζητώντας το παντελόνι του! Το οποίο βρέθηκε κρεμασμένο... στο τιμόνι της δίκυκλης μοτοσικλέτας του.
lamiareport.gr 
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement