http://www.mrkteo.gr/

Τρίτη

Ανδρέας Παντελή...Οι προθέσεις μου από εδώ και πέρα

Για τον υποβιβασμό του Ηρακλή στην Δ' Εθνική, αλλά και για τις προθέσεις του από εδώ και πέρα, μίλησε ο Ανδρέας Παντελή σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο πρόεδρος του "γηραιού" είπε μεταξύ άλλων στον "Sentra" για την απόφαση της ΕΕΑ: "Όταν δίνονται διορίες, όταν λαμβάνονται αποφάσεις κι έχουν μία διαφορετική υφή από άλλες ομάδες, δεν μπορεί αυτό να μας αφήνει ικανοποιημένους. Ήταν ένα πράγμα που ξεκίνησε εδώ και αρκετούς μήνες. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι άσχημο να καταλαβαίνεις ότι δεν σε θέλουν. Τώρα για ποιο λόγο, ποιο ήταν το έναυσμα αυτής της υπόθεσης, δεν μπόρεσα να καταλάβω. Θα έπρεπε όμως, ανεξαρτήτως των οποιονδήποτε παρατυπιών ή λαθών έχουν γίνει, αυτή η ομάδα, που έχει 103 χρόνια ιστορία, να μην την στείλουμε στο βούρκο. Θα έπρεπε να σεβαστούμε την ιστορία της και ιδίως το ότι δεν έχει εμπλακεί σε όλο αυτό το "μπάχαλο" που υπάρχει τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα".

Σχετικά με το αν ο Ηρακλής πληρούσε τις προϋποθέσεις για να μην υποβιβαστεί, απάντησε: "Είχα δηλώσει και μάλιστα είχα πάει στην Επιτροπή ο ίδιος κι είχα ενημερώσει ότι επειδή βρισκόμαστε εν μέσω εκκρεμοδικιών, δεν μπορούμε να καταθέσουμε φάκελο, γιατί δεν ξέραμε σε ποια κατηγορία θα είμαστε μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο. Είχαμε πει ότι μπορούμε να εξασφαλίσουμε τα χαρτιά, θέλουμε όμως να ξεκαθαρίσει το πού θα παίξουμε". Και αμέσως μετά πρόσθεσε: "Και αναρωτιέμαι πόσο τρομακτικό ή καταστροφικό γι' αυτό το ποδόσφαιρο θα ήταν αν έπαιρνε παράταση για μία εβδομάδα ο Ηρακλής, αφού είχαμε ήδη μάθει για τα ασφαλιστικά;".

Στη συνέχεια είπε πως ο Ηρακλής θα προλάβανε να έχει έτοιμο φάκελο μέσα σε πέντε μέρες, προσθέτοντας: "Εκεί που ήθελαν έδωσαν και χρόνο για να πάει πιο πίσω κι "έκλεισαν" τα μάτια για να προλάβουν οι ομάδες να παραδώσουν τα έγγραφα. Πριν από λίγες εβδομάδες ήταν η ΑΕΚ που της δόθηκε χρόνος, όπως και σε κάποιες άλλες για να παρουσιάσουν επιπρόσθετα έγγραφα. Για μένα αυτό δεν είναι κακό, αυτό πρέπει να γίνεται, αλλά θα πρέπει να ισχύει για όλες τις ομάδες".

Τέλος, για το μέλλον του Ηρακλή και το δικό του στον σύλλογο, δήλωσε: "Η εύκολη λύση δεν είναι παίρνεις τη βαλίτσα σου και να φεύγεις σε ένα τόσο δύσκολο σημείο. Το ποδόσφαιρο το έχω ζήσει τόσα χρόνια και πιστεύω στην ιστορία και σε μία ομάδα που έχει "βάρος". Εχω συναντήσει καινούργια πράγματα στο ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα. Αλλά πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να αντιδράσουμε και τι θα κάνουμε. Η κατάσταση είναι λίγο φαιδρή όπως είναι, αλλά αφού αποτελούμε κι εμείς μέρος αυτής της κατάστασης, πρέπει να ανασκουμπωθούμε και να δούμε πώς θα λειτουργήσουμε. Εμείς θα το καταπολεμήσουμε. Θα είναι έγκλημα να ξεκινήσει ο Ηρακλής στη Δ' Εθνική, γιατί είναι μία ομάδα που έχει τα εχέγγυα και θα μπορούσε να είναι πιο σωστός. Χρειαζόταν όμως να του δοθεί μία ευκαιρία, η οποία ωστόσο δεν δόθηκε στην ομάδα, όπως την έδωσαν σε άλλους".

Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement