http://www.mrkteo.gr/

Παρασκευή

Τι συμβαίνει με το Κέβιν;

Ο Κέβιν Μιραλάς με την ενέργειά του και τον εκνευρισμό που έβγαλε στο παιχνίδι με την Άρσεναλ κλήθηκε σε απολογία και τον περιμένει βαρύ πρόστιμο.



Είναι οφθαλμοφανές ότι ο Μιραλάς δεν θυμίζει τον περσινό του πολύ καλό εαυτό. Ο Βέλγος άσος του Θρύλου δεν έχει κάνει το ανάλογο ξεκίνημα, δεν έχει δηλαδή τη «συνέχεια» που ο ίδιος θα ήθελε και όλοι περιμέναμε και γι' αυτό έχει νεύρα. Ορισμένες φορές, μάλιστα, έχει πολλά νεύρα που δεν τον αφήνουν να σκεφθεί, αλλά και να λειτουργήσει «καθαρά» και ψύχραιμα.
Παράλληλα θέλει να ξεσηκώνει τον κόσμο με τις κινήσεις του, οι οποίες έχει στόχο να καταλήγουν στα αντίπαλα δίχτυα. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι από τους ποδοσφαιριστές που δέθηκαν από την πρώτη στιγμή με τον κόσμο του Θρύλου, ο οποίος τον λατρεύει αλλά και τον αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία.
Θέλει να παίζει κορυφή
Η ένσταση του Κέβιν Μιραλάς έχει να κάνει με το γεγονός πως αγωνίζεται τις περισσότερες φορές στα πλάγια και όχι στην κορυφή, όπως του αρέσει. Ο ίδιος διευκρίνισε μετά τον αγώνα στο Εμιρεϊτς πως έχει λύσει το θέμα με τον Βαλβέρδε, ωστόσο είναι εμφανές πως δεν... τρελαίνεται από την χαρά του όταν παίζει αριστερό χαφ-εξτρέμ και να τα ακούει όταν δεν επιστρέφει για να βοηθήσει τον συμπαίκτη του που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Επιζητά να φαίνεται περισσότερο
Ο φορ των πρωταθλητών, προερχόμενος από μία πολύ καλή σεζόν, θέλει να φαίνεται περισσότερο από κάθε άλλον στον Θρύλο. Αυτό, βέβαια, συμβαίνει με όλους τους παίκτες που με την απόδοσή τους έχουν ξεχωρίσει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί «χούι» του Βέλγου. Ο 24χρονος επιθετικός, λοιπόν, επιζητά να παίρνει τα ματς πάνω του, να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες προσωπικές ενέργειες, αλλά και να... καθαρίσει εκείνος τους αντιπάλους.
Γενικά έχει μετατρέψει την φετινή χρονιά σε ένα προσωπικό του στοίχημα. Κυρίαρχο μέλημά του είναι να κάνει το καλύτερο δυνατό, να βγάλει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και σε κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον να μπορέσει να κάνει μία ακόμα μεγαλύτερη μεταγραφή.
Οι δηλώσεις και οι λεπτοί χειρισμοί που απαιτούνται
Ο Μιραλάς δεν έμεινε στην ενέργειά του να κατευθυνθεί απευθείας στα αποδυτήρια, όταν ο Βαλβέρδε τον αντικατέστησε με τον Αμπντούν, στο ματς με την Άρσεναλ. Επέλεξε να δημοσιοποιήσει πού του αρέσει καλύτερα να παίζει, διευκρινίζοντας πάντως ότι το έχει συζητήσει αυτό στον Ισπανό προπονητή των «ερυθρολεύκων».
Πάντως, στην περίπτωση του Βέλγου, πέραν της κλήσης του σε απολογία αλλά και του προστίμου που θα του επιβληθεί, απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη για τον Θρύλο, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα μας. Εκτός αυτού είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ αγαπητός στους φιλάθλους.
Στο λιμάνι, πάλι, δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν πειθαρχικά παραπτώματα από κανέναν. Ωστόσο αναγνωρίζουν το πόσο σπουδαίος παίκτης είναι για τον Ολυμπιακό ο Βέλγος και ότι τέτοιου είδους ζητήματα πρέπει να λύνονται εσωτερικά και σχετικά αθόρυβα. Και με το μικρότερο δυνατό κόστος για την ίδια την ομάδα.

katimagiko.gr 
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement