http://www.mrkteo.gr/

Δευτέρα

Διευκολύνσεις σους νεοσύλλεκτους...λόγο απεργίας

Διευκολύνσεις παρέχει ο στρατός στους νέους που άρχισαν να απο σήμερα 26/9 -και μέχρι τις 29/9- να κατατάσσονται σε Κέντρα Νεοσυλλέκτων και αντιμετωπίζουν προβλήματα  μετακίνησης λόγω των απεργιών στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το ΓΕΣ υπενθυμίζει τη δυνατότητα που παρέχει ο νόμος στους υπό κατάταξη νέους για παράταση της παρουσίασης τους έως δύο ημέρες, εφόσον διαπιστώνονται λόγοι αντικειμενικής αδυναμίας.
Με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξής τους και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο τους, μπορούν να παρουσιαστούν σε οποιαδήποτε στρατιωτική ή αστυνομική αρχή για να δηλώσουν τους λόγους αδυναμίας και να παραταθεί η κατάταξή τους.
Επίσης στους στρατευσίμους που φθάνουν στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου από τα νησια, από την Τρίτη 27/9  έως και τις 29 Σεπτεμβρίου, θα παρέχεται η διευκόλυνση για τη μετακίνησή τους προς τα κέντρα κατάταξης ή αφετηρίες συγκοινωνιακών μέσων (ΚΤΕΛ-ΟΣΕ) με χρησιμοποίηση στρατιωτικών λεωφορείων.
Οι υπό στράτευση νέοι πρέπει να απευθύνονται στους εκπροσώπους του Στρατού Ξηράς, οι οποίοι θα βρίσκονται στις πύλες εισόδου στα λιμάνια Λαυρίου και Ραφήνας και στις πύλες Ε-3 και Ε-5 στο λιμάνι Πειραιά.

Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement