http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

Στο Ναό της Υποκρισίας και όχι της Δημοκρατίας

O αρχιερεας της Υποκρισιας Φιλιππος Πετσαλνικος οτι εχουν λεει κανονες εχουν κωδικα συμπεριφορας δε μπορουν λεει να βριζουν...
ο ενας τον αλλον, δεν επιτρεπεται να στηνουν εφε εντυπωσιασμου, υποβαθμιζεται ο θεσμος του Κοινοβουλιου και των Βουλευτων που βαλλονται απο παντου! Αυτο το τελευταιο σωστα το ειπε, πολυ σωστα το ειπε!
Και τα ελεγε αυτα ο αισχρος Πετσαλνικος χωρις να κοκκινιζει και χωρις να κατεβαζει το βλεμμα του απο ντροπη, οταν εκει στον Οικο του Εμποριου πριν μερικες ωρες βουλευτες της παραταξης του λιγα μετρα απο το γραφειο του μετετρεψαν αυτο τον κατα Πετσαλνικο ναο της Δημοκρατιας σε ριγκ ελευθερας παλης επειδη καποιος απο αυτους πηγε να το παιξει υπερανω προνομιων και δεν ενοουσε να παραδεχτει οτι ηταν και αυτος βουτηγμενος στη κομπινα και στη κλεψια τοσο οσο και οι υπολοιποι συγκατηγορουμενοι του!
Τα ελεγε αυτα ο θρασυς Πετσαλνικος μπροστα στα μονιμως αδεια εδρανα της Βουλης μια και οι πατερες του Εθνους προτιμουν να πιουν το καπουτσινο τους στο καφενειο της Βουλης παρα να ακουν τα απο καθεδρας μαθηματα καλης συμπεριφορας απο τον αρχιψευταρο Πετσαλνικο! Βεβαια δε λεω καποτε τα εδρανα της Βουλης γεμιζουν αλλα αυτο μονο οταν ειναι ο Γιωργακης η ο αντωνακης στο βημα και οταν ολοι αυτοι οι θλιβεροι κηφηνες του εθνους χρειαζεται να δικαιολογησουν το μισθο και τη παρουσια τους στη Βουλη, χειροκροτωντας τους εργοδοτες αρχηγους τους!
Ας γυρισουμε ομως στις "εμπνευσμενες" νουθεσιες Πετσαλνικου! Μειωθηκε λοιπον το κυρος της Βουλης απο μια φρατζολα ψωμι και ενα μπουκαλι γαλα και δεν μειωθηκε οταν ο αληστου μνημης Αριστοτελης Παυλιδης κουναγε το δαχτυλο σε ολη την "εθνικη" αντιπροσωπεια αρνουμενος να ειναι το μαυρο προβατο στις κλεψες που ολοι μαζι σχεδιασαν και εκτελεσαν!
Μειωθηκε το κυρος της Βουλης απο τη φρατζολα και το γαλα και δεν μειωθηκε απο το γεγονος οτι βουλευτες και των δυο κομματων εξουσιας βρεθηκαν στις μαυρες λιστες της Ζιμενς! Δεν μειωθηκε το κυρος της Βουλης οταν κουκουλωθηκε και η Ζιμενς και το Βατοπεδιο η οταν εκλεισε αρον αρον η Βουλη για να παραγραφουν τα αδικηματα των πατερων του Εθνους και για να γλυτωσουν τη φυλακη και τη ξεφτιλα! Δεν μειωθηκε το κυρος της Βουλης απο σκανδαλα σαν τα δομημενα ομολογα η τα καρτελ αλλα απο τη φρατζολα που εφερε η Λιανα στη Βουλη!
Θα μπορουσα να συνεχισω και να γραψω σελιδες για τα ανομηματα ετουτης της Βουλης και της προηγουμενης και της προπροηγουμενης! Οι αμαρτιες τους απο το 74 και δω δεν εχουν τελος!
Ομως του κυριου Πετσαλνικου δεν του ιδρωνει τ'αυτι του! Αυτον το γαλα και η φρατζολα τον χαλασαν! Ντροπη σου υποκριταρε Πετσαλνικε που διηληζεις το κωνωπα αλλα καταπινεις τη καμηλο!

Μια ειναι η απορια μου και η επιθυμια μου, να δω τη σταση ολων αυτων των Πετσαλνικων μπροστα σε Λαικο Δικαστηριο, αραγε θα εχουν και τοτε το ιδιο θρασος η μηπως θα τρεμουν σαν το φυλο εκλιπαρωντας επιεικεια?

tro-ma-ktiko  
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement