http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

Διαστάσεις θρίλερ με την απαγωγή φοιτήτριας στην Καστοριά...Χωρίς καμία επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την απαγωγή της τελειόφοιτης νεαρής φοιτήτριας


Ώρα 21:30 προχθές το βράδυ.

Η φοιτήτρια στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ  Καστοριάς  κόρη του πρώην δημάρχου Ιωαννίνων κ.Νίκου Γκόντα, βρίσκεται σε καφέ  της Καστοριάς.
 
Ξαφνικά χτυπά το κινητό της τηλέφωνο..
 
Αφού συνομίλησε για λίγα δευτερόλεπτα, εξήγησε στη φίλη της [προφανώς δικαιολογήθηκε] ότι μόλις την ενημέρωσαν πως κέρδισε ένα κινητό τηλέφωνο και της είπαν να πάει να το παραλάβει από εταιρία courier.
 
Αφού μάζεψε τα πράγματα της έφυγε...
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αρκετή ώρα ο πατέρας της φοιτήτριας, πρώην δήμαρχος Ιωαννίνων επί δυο τετραετίες κ. Νίκος Γκόντας, δέχθηκε τηλεφώνημα από το κινητό της κόρης του στο οποίο του μιλούσαν άγνωστοι και του ζητούσαν 4 εκατομμύρια ευρώ για να του επιστρέψουν την κόρη του που είχαν απαγάγει.
 
Μόλις μαθεύτηκε το γεγονός στην τοπική κοινωνία γνωστός δημοσιογράφος των Ιωαννίνων που γνωρίζει καλά τον πρώην δήμαρχο, του τηλεφώνησε για να τον ρωτήσει αν αληθεύουν τα άσχημα νέα.
 
Η απάντηση του Ν. Γκόντα ήταν η εξής: “‘Ασε με Μπάμπη ,σε παρακαλώ …δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή”!
 
Με αυτή την τραγική αποστροφή ο πατέρας της φοιτήτριας που φέρεται να έχει απαχθεί προχθές το βράδυ από την Καστοριά, αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί.
 
Εν τω μεταξύ στην Καστοριά εντύπωση προκαλεί η άκρα μυστικότητα με την οποία διενεργούνται οι έρευνες καθώς στην ακριτική πόλη βρίσκονται υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ καθώς και κλιμάκιο της ΕΥΠ.
 
Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα απολύτως...


Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement