http://www.mrkteo.gr/

Δευτέρα

Ο άνθρωπος μας δουλεύει...

«Οι Έλληνες ζουν ένα καθημερινό δράμα εδώ και δύο χρόνια» τόνισε ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΚΟ και ζήτησε από τους βουλευτές να δείξουν υπευθυνότητα και να ψηφίσουν τα μέτρα.


Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε: «Θα κάνουμε τα πάντα στο εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό για να κλειδώσει η συμφωνία της 21ης Ιουλίου», ενώ απευθυνόμενος στους ευρωπαίους τόνισε: «εμείς αναλάβαμε τις ευθύνες μας, τώρα πρέπει να επιβεβαιώσει η Ευρώπη ότι θα υπερασπιστεί το ευρώ|. Μίλησε για φανταστικά σενάρια εξόδου από το ευρώ και είπε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2013.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επεσήμανε ότι δυναμώνουν οι αντιευρωπαϊκές φωνές και πρόσθεσε ότι ακούγονται όλο και συχνότερα φωνές που λένε ότι η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το ευρώ. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι πολλοί θέλουν να πτωχεύει η Ελλάδα για να την αγοράσουν «φτηνά» με τα χρήματα που έβγαλαν στο εξωτερικό.

Ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματους του επανέλαβε την επιχειρηματολογία για την πορεία μείωσης του πρωτογενούς ελλείμματος και μίλησε για πέρασμα σε πλεόνασμα αν επιτευχθούν οι στόχοι.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement