http://www.mrkteo.gr/

Παρασκευή

Νεαρός ασφαλιστής από το Ηράκλειο επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του


Δύο νέα περιστατικά απόπειρας αυτοκτονίας συγκλονίζουν την Κρήτη, ο λόγος για έναν 28χρονο στην Ιεράπετρα που προσπάθησε να δώσει τέλος στην ζωή του, αφού πρώτα είχε προειδοποιήσει μέσο ίντερνετ ενώ και στο Ηράκλειο ένας 80χρονος προσπάθησε να απαγχονιστεί σε ένα δέντρο.
Νέο περιστατικό “απόπειρας” αυτοκτονίας μέσω ίντερνετ
Ένας 38 χρονος από την Ιεράπετρα σώθηκε μετά τη συντονισμένη [...] 

Να βάλει τέλος στη ζωή του επιχείρησε ένας νεαρός ασφαλιστής από το Ηράκλειο, κόβοντας τις φλέβες του με μαχαίρι, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Ο 32χρονος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί έδιναν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, όπως γράφει η εφημερίδα «Πατρίς».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άτυχος άνδρας είχε προειδοποιήσει ότι θα αυτοκτονήσει. Χθες κλείστηκε στο σπίτι του και με ένα μαχαίρι έκοψε βαθιά τις φλέβες του.

Η σύζυγός του τον αναζήτησε στο τηλέφωνο αλλά δεν τον βρήκε. Όταν έφτασε στο σπίτι τους, τον βρήκε σε άσχημη κατάσταση μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Συγγενείς του φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση ότι οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του 32χρονου ήταν οικονομικοί.

Από την Αστυνομία σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν για κατάθεση η σύζυγος του 32χρονου αλλά και άτομα που άκουσαν τις φωνές της και έτρεξαν για να δουν τι συμβαίνει.
 
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement