http://www.mrkteo.gr/

Παρασκευή

Ο Ριέρα στην Γαλατάσαραϊ με 4,5 εκατ. ευρώ & 3,5 ετησίως στον ίδιο

Μια "ανάσα" από την μετεγγραφή του στην Γαλατάσαραϊ βρίσκεται ο Άλμπερτ Ριέρα αφού οι Τούρκοι προσφέρουν 4,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό και 3,5 ετησίως στον ίδιο. Στα γραφεία ο Ισπανός, πιέζει για να φύγει. Λέει το "ναι" ο Ολυμπιακός παρά τις αντιρρήσεις του Βαλβέρδε.

Οι φήμες για το έντονο ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Άλμπερτ Ριέρα επιβεβαιώθηκαν. Την Παρασκευή στην Αθήνα βρέθηκαν δύο άνθρωποι της τουρκικής ομάδας και συναντήθηκαν με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, εκφράζοντας την πρόθεση τους για την απόκτηση του Ισπανού μέσου.
 
Από την πλευρά τους οι “ερυθρόλευκοι” προσπαθούν να πάρουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν καθώς η διορία για μετεγγραφές στην Ελλάδα έχει εκπνεύσει, σε αντίθεση με την Τουρκία που υπάρχει το περιθώριο μέχρι την Δευτέρα. Την ίδια ώρα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα αναφέρουν πως το θέμα κολλάει στην επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε να μην πουληθεί ο συμπατριώτης του, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής η Γαλατάσαραϊ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ανακοίνωσε πως βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ριέρα, μία κίνηση που εκφράζεται από πολλούς ως προάγγελος της μετεγγραφής του Ισπανού μέσου στην τουρκική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γαλατά προσφέρει 4,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό και 3,5 στον Ριέρα ετησίως για 4 χρόνια και όλα δείχνουν πως η μετεγγραφή του Ισπανού είναι θέμα χρόνου. Θα είχε ολοκληρωθεί ήδη αν δεν υπήρχε ο Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος δεν θέλει την πώληση του συμπατριώτη του γιατί θα αναγκαστεί να αλλάξει όλα του τα πλάνα.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Ριέρα βρέθηκε στα γραφεία των Πειραιωτών και εξέφρασε την θέληση του να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη βάζοντας ουσιαστικά το κερασάκι στην τούρτα της αποχώρησης του.

Να σημειωθεί πως αν πουληθεί ο Ριέρα οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν δικαίωμα να τον αντικαταστήσουν στην Ευρώπη, καθώς έχουν δώσει ήδη την λίστα με τα 25 ονόματα για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement