http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

Η απόλυτη χρεοκοπία του πολιτικού συστήματος και η ...επιλεκτική χρεοκοπία της Ελλάδας ! Ντροπή σας κύριοι...Παραιτηθείτε όσο είναι καιρός

Ας μην γελιώμαστε, δεν υπάρχει "ολίγον έγκυος" ούτε φυσικά και "επιλεκτική χρεοκοπία".Η χρεοκοπία είναι μία και οι συνέπειές της θα είναι θανατηφόρες για όλους εμάς που εργαζόμαστε τόσα χρόνια τίμια και ζούσαμε με τον ιδρώτα μας .

Χθές σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ  υπουργός της  κατοχικής μας κυβέρνησης  έλεγε  χαρακτηριστικά  πως  "είμαστε  σε καθεστώς χρεοκοπίας και απλώς  προσπαθούμε  να  σώσουμε την χώρα παο την πτώχευση".

Προχθές  στην Βουλή  ο  υφυπουργός  του Βενιζέλου   κ. Οικονόμου  έλεγε  πως δεν είναι εφικτό να  εισέλθουν στα ταμεία  50 δις απο την ...αξιοποίηση  της  περιουσίας του δημοσίου.

Λίγες ώρες  μετά ακούσαμε απο τον  Βενιζέλο  να μας λέει  πως η επιλεκτική χρεοκοπία  δεν πρέπει να μας τρομάζει  και πως  στην ΕΕ  ...επεξεργάζονται  "36 (!) διαφορετικά σενάρια για μία μόνιμη και οριστική λύση του ελληνικού προβλήματος διαχείρισης χρέους".

Ακόμα και  οι ξένοι έγραψαν  πως  ο όρος  "επιλεκτική  χρεοκοπία" αποτελεί  το χειρότερο δείγμα  ενός "ευρωπαϊκού  ευπρεπισμού"  που περιγράφει με ... τάκτ,  την  καταστροφή μιας χώρας και την άλωσή της αποτα ευρω-ατλαντικά τραπεζοπιστωτικά κοράκια .

Είναι πλέον φανερό ότι...
η χυδαία τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε  η χώρα μας, πρίν οι ανίκανοι, οι τυχοδιώκτες και οι προδότες  του κυβερνητικού συνονθυλεύματος  ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο και τον 1ο  εφαρμοστικό νόμο , δεν ήταν  τίποτε άλλο  παρά  ένας προειδοποιητικός  βομβαρδισμός  πριν την τελική επίθεση.

Η  κατοχική κυβέρνηση της Ελλάδας,  άνοιξε τις πύλες για να περάσουν  οι  βάρβαροι  και  ταυτόχρονα μούδιασε τον ελληνικό λαό  χτυπώντας  τον αλύπητα  με  μεσοπρόθεσμα σχέδια , εφαρμοστικούς νόμους  και βέβαια  χιλιάδες χημικά.

Πόση χυδαιότητα και θράσος   χρειάζεται να βιώσουμε ακόμα, για να καταλάβουμε  ότι  κανένας  νεολογισμός και επικοινωνιακό τερτίπι δεν μπορεί να αλλάξει τον ρόλο  των  διορισμένων  δήμιων  και τον σκοπό   για  τον οποίο άνιιξαν  τόσους λάκκους πίσω τους.

Και όμως ακόμα και αυτήν την στιγμή  που οι ξένοι και οι ντόπιοι βρυκόλακες ανακοίνωσαν  την χρεοκοπία της Ελλάδας  οι ταγματασφαλίτες  του κατοχικού καθεστώτος, ουρλιάζουν  στα τηλεπαράθυρα   πως " με το επαχθές  πλην  σωτήριο  μεσοπρόθεσμο μας έσωσαν απο τα ...χειρότερα".

Με δυό λόγια  μπαίνουν στα σπίτια μας απο  τις τηλεοράσεις και μας λένε  οι αλητήριοι πως το σκοινί  με  το οποίο  τύλιξαν τον λαιμό μας    θα μας  σώσει  απο την  ...μιζέρια.
Μπρός δηλαδή  τα χημικά των πραιτωριανών  τους και πίσω  το ..σκοινί  της εφορίας , της ανεργίας , της πείνας.

Αν  δεχτούμε ότι  είχε δίκιο  ο Πάγκαλος όταν  έλεγε   πως μαζί  τα φάγαμε,  τότε γιατί αυτός και η  συμμορία του  δεν βρίσκεται  στον χώρο των "μελλοθανάτων" όπως εμείς αλλά  αγωνίζεται μαζί τους  να καταπιεί    ότι  περίσσεψε  απο το τελευταίο  "φαγοπότι";

Ας μην γελιώμαστε, δεν  υπάρχει "ολίγον έγκυος" ούτε   φυσικά και "επιλεκτική χρεοκοπία".Η χρεοκοπία είναι μία και  οι συνέπειές της  θα είναι  θανατηφόρες για  όλους εμάς που  εργαζόμαστε τόσα χρόνια  τίμια  και ζούσαμε με τον ιδρώτα μας .
 Αυτό που κατά τον Βενιζέλο  δεν πρέπει να μας τρομάζει, θα γίνει απόλυτα αισθητό  όταν  αύριο  δεν θα  μπορούμε  να  εξασφαλίσουμε   ούτε καν "τον άρτον  τον επιούσιον".
Αν δεν φροντίσουμε τώρα να ξεμουδιάσουμε απο τα χτυπήματα και  μείνουμε ακίνητοι - φοβισμένοι,  τότε  σε λίγες εβδομάδες  θα απλώνουμε το χέρι για λίγα ψίχουλα και θα θεωρούμε  σωτήρα μας  όποιον  απο δαύτους μας  πετάξει ένα ξεροκόμματο.

Με τις γνωστές  δηλώσεις της Δαμανάκη  μέσα σε μία ημέρα έφυγαν απο τις  ελληνικές τράπεζες κάμποσα εκατομμύρια  καταθετών, αύριο  μετά απο τις  δηλώσεις του Βενιζέλου  και τα όσα  αναπαρήχθησαν απο τους  Ευρωπαίους  "προστάτες" μας   περί "επιλεκτικής  χρεοκοπίας"   πόσα θα μείνουν απο  ιδιωτικές καταθέσεις  στις  τράπεζες;

-Τι θα ειπράξει ο Βενιζέλος  ότανο φρεσκοαπολυμένος  πάρει τα  "μεσοπρόθεσμα" μπιλιετάκια της εφορίας;
-Πως θα αντιδράσει άραγε εκείνος που δεν έχει να πληρώσει  ούτε την κηδεία  του ηλικιωμένου γονιού του;
-Ποιά αστυνομία καιποιό χημικό  θα σταματήσει  τον   μέχρι χθές  έντιμα εργαζόμενο  που  έχασε τα πάντα και δεν μπορεί  να εξασφαλίσει ούτε το  γάλα των παιδιών του;
-Ποιά "σπίθα" θα μας ζεστάνει  το χειμώνα  όταν  μετά απο αυτήν την λαίλαπα  δεν θα έχουμε  λεφτά  όχι για πετρέλαιο  αλλά ενδεχομένως ούτε και για λάδι;

Τα ψέματα τελείωσαν  για όλους και η αλήθεια που έκρυβαν επιμελώς  οι εντός και εκτός της βουλής  "μισθοφόροι"  της Νέας Τάξης Πραγμάτων , θα  φανερωθεί  αναγκαστικά  και θα προκαλέσει  αυτό που απο την αρχή σχεδίαζαν.Την τυφλή  εξέγερση  των μέχρι χθές αγνακτισμένων και σε λίγο  απελπισμένων , την  οχλοκρατία και τελικά την  επιβολή μιας   "ευρύτερα συναινετικής"  χούντας.   
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement